Tényleg így működik Magyarországon h az anya dönt mindenről ami a gyerekkel kapcsolatos? Miért?
Tehát ha a bnőm véletlenül terhes lesz akk csak egyedül ő dönti el h elvetesse a gyereket vagy nem. Ha mondjuk ő el akarná vetetni én meg megtartanám akk elvetetnék? Vagy ha ő akarná megtartani, én meg nem akk hiába minden akk is fizetnem kell felnőtten a gyerektartást? De ő vállalta be h fel tud nevelni egy gyereket, nem én! Ez igazságtalanság :S A fiúk csak addig kellenek h belökjék a spermát mint vmi tenyészmén aztán már le van sz..va h ő mit akar mit gondol? Miért van ez ien igazságtalanul? :S
17/F
"Talán te hordod ki? Te "küszködsz" vele 9 hónapig? Te vagy rosszul, neked dagad be a bokád, neked reped szét a bőröd? Te szülöd meg? Neked vágják szét a nemi szervedet hogy kiférjen a gyerek? Ha megszületett te fogod szoptatni? Nem?"
Nem, én ilyen esetben nem 9 hónapig hanem 18 évig szopok a gyerektartással, ami akár a fizu fele is lehet :P Van egy csomó olyan eset h összejön egy férfi meg egy nő, lesz 1 gyerek, elválnak, a férfi újra megnősül és ott is lesznek gyerekek. De a gyerektartás miatt annyi pénzt elszednek tőle h több jut annak az egy elvált gyereknek akit jó esetben 2 hetente lát, mint a másik 2-3nak együtt, akit nevel is.
Ez igazságos?
Egyébként a terhességet ne használd kifogásnak mert ez nem egy opció amit a férfi választhatna csak nem teszi. A nőnek ez a dolga h kihordja a gyereket bameg :o
(((Már bocs kérdező, de te tiszta hülye vagy! MI az hogy félig a te tested? Ne röhögtess már! :) Talán te hordod ki? Te "küszködsz" vele 9 hónapig? Te vagy rosszul, neked dagad be a bokád, neked reped szét a bőröd? Te szülöd meg? Neked vágják szét a nemi szervedet hogy kiférjen a gyerek? Ha megszületett te fogod szoptatni? Nem? Akkor miről beszélünk? Jaa hogy a gumi szaaar? Hát igen, kényelmesebb is, ha a nő tömködi magát hormonokkal. :) Tudod mit? Ne szexelj, és akkor nem kell majd félned! Ennyi...))))))))
ekkora baromságot még életemben nem hallattam.
szerinted erről szól a gyerekvállalás?! a szülésről?! lehet nem kellemes, de ez a legeslegkevésbé mérvadó dolog, ami ebben a témakörben feljöhet. ez hihetetlen gáz, amúgy egyre többször ilyeneket hallok. ha valaki gyereket tervez akkor nem azt tervezi hogy megszüli. az megy mindenkinek. de felnevelni, na a lényegre nem gondolunk, ugye? és igenis a a gyerek egész élete (mert nem csak 18 évig a gyereked) sokkal inkább meghatározó, mint az a 9 hónap
Sajnos ez ellen nem tudsz mit tenni főleg ha a lány kiskorú.
Nem nem igazságos hogy a fiút nem hallgassák meg főleg ha tényleg vállalná a felelősséget, ami valljuk be nagyon ritka példa. De ez van éppen ezért jobb oda figyelni a nem kivánt terhességre hogy ne legyen ilyen problémátok.
ilyen noket enis elitelem akik szo szerint atbasszak a ferfit csak hogy gyerekuk lehessen,persze a ferfi is huzhat gumit de ha a tablettan vannak megegyezve akkor ne hazudja azt hogy szedi-lattam mar ilyet.es aztan tonkreteszi a pasi elete mer a megkerdezese nelkul o gyereket akar.undorito amikor a nok elvakulnak a gyerek gondolatatol.ha pasi lennek ilyet kivagnam mind a macskat.
kerdezo te pedig egy tipikus onzo pasi vagy ilyennek nemjarna no az boztos.nekem ha valaki ilyet vagna a fejemhez hogy szedjel tablettatmer neked nemtetszik a gumi/,es hogy az a dolgom hogy gyereket szuljek akkor ott repulnel.talan par ev mulva megjon a eszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!