Félek itthon egyedül, Mit tehetnék?
Egy 16 éves lány vagyok,a szüleim úgy dolgoznak,hogy egyik éjszaka itthon vannak,a másik éjszaka pedig nem.
És minden másnap egyedül vagyok itthon,és rettentően félek a nagy házban..
Eleinte úgy csináltuk hogy a barátom itt aludt mikor egyedül voltam,de ez már a kapcsolatot elrontotta,azért hogy sokat voltunk együtt.. vagyis ő ezzel indokolta azt,hogy eltávolodott tőlem.
Segítsetek,mit tegyek,hogy ne féljek egyedül itthon?
Félek,hogy valaki betör,félek,mert hangokat hallok,vagy beképzelek mindenféle dolgot..
hát az egy olyan szerkezet, ami a riasztóhoz van kötve. Ha mocorgást hallok megnyomom, a ház nem riaszt be, de a riasztósoknak bejelez, és azonnal ott vannak.
Jó nyilván ha arra kelsz, hogy szorongatják a nyakad akkor nem sokat ér, de én ezért zárom magamra az ajtót, azt meg ha matatják csak meg hallom, meg egy-két lépcsőfok nyikorog is szóval észrevenném és lenne időm megnyomni
20:06 Mi az a pánikgomb?
Én is nagyon félős vagyok, de talán behoznám a kutyusom.
én szeretek egyedül lenni éjszaka , na persze!:) olyan jó , főleg úgy, h. rettegek a sötétben:) néha a szívroham jön rám, de nem baj, mg perszehogy akkor kell horrort v. szellemes/kísértetes filmet néznem, de legalább izgisebb az éjszaka. Nálam még az a rossz, h. a szoba egyik sarkában van a tükör, amibe mikor az ágyamban fekszek pont belelátok és nagyon furcsa alakokat látok benne és a kinti fény is látszódik a tükörben, tehát borzalom!
kiskoromban a fejemet is bedugtam a takaró alá és úgy próbáltam elaludni, de nem ment mert meleg volt. azóta úgy "védekezem", hogy becsukom a szemem és alszok, de ha hallok vmit (van egy öreg nyikorgós fotelünk a nappaliban, ami akármikor elkezd nyikorogni, főleg éjjel) akkor megmagyarázom magamnak.pl.ezért a virágok nálam lélegeznek, vagy éppen hallani ahogy nőnek, a netem kattog, és a ceruzát véletlenül nem tettem vissza a helyére és azért esett le, v. a ruhásszekrényemben leesett az egyik rucim és annak volt olyan fura hangja.:)
Hát csajok, nagyon megnyugtattatok. Eddig azt hittem, hogy egyedül én vagyok ilyen félős, elmebeteg.
Ha este vagyok itthon egyedül, minden létező lámpát felkapcsolok, a nappaliba megy a tv, állandóan nézek körbe körbe, a hátam mögé. Itthon aludni egyedül nem mernék, soha nem is aludtam. Vagy barátom hívom át, vagy átmegyek nagyszülőkhöz.
Velem is volt hogy olyan hangokat képzelődtem, ki se mertem menni wc-re.
Alváshoz is mindig kapcsolok egy kislámpát, kivéve, ha itt vam barátom.
Egyszer nappal voltam itthon egyedül, de már vagy 5 órája, és hívtam telen hogy jöjjön át mert félek, de valahogy el se hitte.
De jó, hogy nem csak én vagyok ilyen :S :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!