Félek itthon egyedül, Mit tehetnék?
Egy 16 éves lány vagyok,a szüleim úgy dolgoznak,hogy egyik éjszaka itthon vannak,a másik éjszaka pedig nem.
És minden másnap egyedül vagyok itthon,és rettentően félek a nagy házban..
Eleinte úgy csináltuk hogy a barátom itt aludt mikor egyedül voltam,de ez már a kapcsolatot elrontotta,azért hogy sokat voltunk együtt.. vagyis ő ezzel indokolta azt,hogy eltávolodott tőlem.
Segítsetek,mit tegyek,hogy ne féljek egyedül itthon?
Félek,hogy valaki betör,félek,mert hangokat hallok,vagy beképzelek mindenféle dolgot..
A házi állat jó ötlet!:)
Ne hari de a barátod elég fura!:S
20:17
20:02-kor írtam. Mindent. Zene, kislámpa, filmnézés, olvasás... :) Mondjuk ettől azért még félek, csak nem annyira és már ez is valami. :D
ingeingen,a szellemektől én is nagyon félek..
Be képzelek mindenféle hangot,mindig az ablakot nézek,mert azt is beképzelem hogy ottvan valaki.
A barátom nekem is fura.. neki túl sok már ez a talizgatás.. igazi pasi,vigyáz a barátnőjére,akit elvileeg szeret!
Igen,igen, én is ugyanilyen vagyok!
Köszönöm a sok kedves választ,máris jobban érzem magam:)
20:06 vagyok
Nincs pánikgombotok? Nem tudom anyagilag hogy álltok, de ha nincs lehet érdemes lenne rá befektetni, mivel ennyit vagy egyedül. Tényleg biztonság éreztet ad valamilyen szinten.
Nincs pánikgombunk..
Majd talán felhozom a szüleimnek,mit szólnak hozzá,bár ők eléggé olyanok hogy nem költenek ilyenre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!