Mennyi egy babysitter óradíja Budapesten?
Figyelt kérdés
Nem kell, hogy extra legyen, értem ez alatt, hogy idegen nyelven beszéljen, meg ilyenek. ;) A nappali és éjszakai óradíj is érdekel. Köszönöm!2011. ápr. 5. 18:18
1/7 anonim válasza:
én egy ezrest szoktam fizetni óránként, de nincs külön éjszakai és nappali díj
2/7 anonim válasza:
Szerintem függ attól, hogy mit kell csinálnia, szakképzett-e vagy nem. Kb. 800ft/órától.
3/7 anonim válasza:
pfuuuh, de jo arban van arra...en min 20eurot fizetek, es ebben meg az itholi tisztasagtartas nincs is benne..de legalabb a gyerekek jol elvannak es nem bunkosagokra vannak tanitva
4/7 anonim válasza:
Szia! Én nem vagyok babysitter, nem is foglalkoztam még ilyennel, de akár a feléért is elvállalnám a vigyázást:) Ha gondolod írj egy privit!(22L)
5/7 anonim válasza:
Nálunk az átlag bér 80-120 ezer Ft, 300-400 Euro, szóval még mindig jobb a helyzet arrafelé ;)
6/7 anonim válasza:
20 euro?? 300- 400 euro??? ORANKENT?????????
Ti hol eltek?
7/7 anonim válasza:
Én Magyarországon, ahol az emberek nagy része 300-400 Eurot keres, és épp sajnálkoztam h kint milyen drága a babysitter!
Nálunk olcsóbb csak sajnos egy nullával kevesebb a jövedelem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!