Miért szólnak meg? Nem tehetek róla, hogy nem vagyunk gazdagok.
Különben ha találsz egy jó turkálót,(kilósat) és megtudod, mikor szoktak bálát bontani: ott lehet találni jó márkás cuccokat is, újat is akár. Csak többször el kell menni. Ha erre vágysz..A lányom úgy szokta: elmennek az Árkádba, mindent felpróbálnak, megnéznek, aztán ami tetszik, olyan stílusban felöltözik a turiból. Varrni is szokott, meg egyedi ékszereket készíteni.És van olyan barátnője, aki már depressziós lett a rengeteg ruhától(nem bírta elrakni) é s egy nagy halommal a lányomnak adott.
Lehet, hogy a 3000 ft-os cipőd jobban néz ki, mint egyes Conversek. Azért 3000 ft egy tornacipőért nem kevés szerintem. És úgysem fogja azt sem évekig hordani. Ha nem Lyukad ki, akkor is szeretne újat egy-két év múlva. Nem hegymászásra kell.
Ki fogják ezt nőni, ez csak ilyen 14 éves kor körül van. Később már lényegtelen.Mástól lesz menő valaki.
Mi sem vagyunk valami gazdagok, de őszintén szólva nem is érdekel annyira, bár az én környezetemben már nem szól be senki ilyen szinten a másiknak. Ki fogják nőni, amúgy pedig ez marha nagy hülyeség. Tipikusan az az eset, mikor bizonygatni akarják, hogy ők aztán mennyivel jobbak és épp más nem jut eszükbe, csak hogy az anyuci-apuci által megkeresett pénzzel villogjanak.
Amúgy meg én is a Deichmannban vettem 300 forintért jó kis párducmintás dorkót, egy fokkal sem rosszabb, mint bármelyik 15e forintos... Szétesik mind a két fajta egy idő után XD
Nekem felnőtt létemre is csak két farmerem van, abból is csak az egyik kényelmes. Jaj, örülök neki, hogy az én közegemben ezzel senki nem foglakozik, szerintem nem is tartja számon senki, hogy a másiknak milyen ruhái vannak. Csak azt tudom, hogy az egyik csoporttársamnak van egy ugyan olyan gatyája, mint nekem (ez nem farmer, ez a harmadik nacim), és néha poénkodunk rajta, hogy melyik nap melyikünk hordhatja, hogy ne menjünk ugyan olyanban :D
Különben általános iskolában nálunk is voltak ilyen lányok, akkor engem is marhára idegesített, hogy ilyenek. Hála a jó égnek, ahogy idősebb lettem, valahogy nem ilyen emberek voltak körülöttem. Na jó, mondjuk ha a jogi egyetemre járnék, akkor lehet, hogy ott is lennének hasonlóak, vannak onnan ismerőseim, és ott állítólag ugyan ez megy, csak ott a lányok nem Converse cipőben járnak, hanem LV-ben meg Gucciban (már aki). Na hát szerencsére ahova én járok, ott ez annyira nem téma, sőt, inkább az számít "menőnek", aki minél olcsóbban tud ötletesen öltözködni. Sok pénzből bárki képes rá, az a kreatív, aki kevésből is tud :)
Próbálj más társaságot keresni. Az én egyetemista lányomnak hiába könyörgök, hogy vegyen magának egy második nadrágot, hiába nyomnám a kezébe a pénzt, köszöni szépen, nem érdekli. Őt valószínűleg senki nem cikizi az öltözködése, az antik laptopja, öt éves mobiltelefonja stb. miatt. Kaphatna újabbat családi keretből, vagy vehetne saját spórolt pénzéből, de azt mondja, amire neki kell, arra ezek megfelelnek.
Különben lehet hogy vannak akik megszólják, csak ő nem hallja meg.
Legalább motivál ez a helyzet téged arra, hogy tanulj, jól tanulj és hogy sokra vidd az életben!!
Ezek az elkényeztetett kis ribik, akiknek meg mindent a seggük alá tol a sors elkényelmesednek, na és akkor jössz te és sokkal jobban fogsz keresni, mint ők!!:-)
Gondolj erre vagy ilyenekre és máris jobb kedved lesz:-)
27 N
:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!