Miért szólnak meg? Nem tehetek róla, hogy nem vagyunk gazdagok.
jaj nem szabad vele foglalkozni...én csak azért hordok két nadrágot mert most épp ez a kettő tetszik a ruhatársamból,na nem nagy ügy,még egy rossz szót se hallottam :)
nem converse.. na és ?:)
gyerekek még...
15L
ÚÚÚristen, micsoda osztálytársaid vannak! :(( Őket sajnálom, mert nagyon szegény a lelkiviláguk... Ők nem az embert nézik, hanem a pénztárcát. Sajnálatos. Van testvéred amúgy?
És nem tévedsz, valóban értékesebb vagy. Gondolom, ha neked lenne 15 Converse-s cipőd, meg halom márkás ruha, biztos nem kérdeznéd meg az osztálytársadat, hogy neki vajon miért nincs? Tényleg sajnálom az osztálytársaidat... :(( Te viszont légy továbbra is ilyen kis "normális"! :)
így igaz, és jóval többet is érsz ezeknél a kis libáknál. Én úgy, de úgy szájba rugdosnám az ilyen Converse-s majmokat, akik még ráadásként le is szólják a másikat.
Mindamellett teljesen felesleges, megtehetném én is, hogy 5pár sportcipőm legyen meg isten tudja mennyi magassarkúm, de mi a fenének????? Van egy sportcipőm, majd ha tönkremegy veszünk másikat. Minek kell mindenből hatezer?:S ezt sosem értettem.
Miért csak két gatyád van, istenem, talán mert nem telik többre, én annyira mérges vagyok az ilyen vadparaszt tizenévesekre. Annyira kívánom az ilyennek, hogy csak egyszer, egy hétig tapasztalják meg milyen az, hogy nem hullik minden az ölükbe.
Igen, van egy testvérem is.
Első válaszolónak: Gondolom úgy értelmezted, hogy én most sajnáltatni próbálom magam. Bocsánat. Csak kezd betelni nálam a pohár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!