Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátom feltehetően más...

A barátom feltehetően más nővel van épp. Most készülök ezt kideríteni/leleplezni (már ha sikerül) Hogy reagálnátok, ha meglátnátok őket együtt? Cirkuszt nem csapok, mert magamat égetném csak.

Figyelt kérdés
2011. ápr. 5. 11:10
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Majd írd meg, hogy mi történt.
2011. ápr. 6. 08:38
 32/35 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Elnézést hogy nem írtam egyből,de melóznom is kell (éjszakai műszakban voltam) szóval tényleg nem voltam gépközelben... Minden választ köszönök. A helyzet az, hogy megúszta az egészet... Egy adminisztrációs gond miatt haza kellett jönnie barátomnak, szóval gondolhatjátok... tök feleslegesen mentem. :( Hisz semmit nem tudtam rábizonyítani. Nem élünk együtt. Mikor meló előtt találkoztam vele, akkor is fura volt... feltűnően ki volt csípve és a telója is folyton csörgött(felvenni nem merte/nem akarta)... szóval ez is csak bizonyítja, hogy lehetett valami a délelőtt folyamán... Ha találkozunk, megpróbálok még leülni vele és emgkérni, hogy őszintén mondja el, mi van XY-al, mert egyértelmű, hogy valami van, tehát nem is az a kérdés, hogy van-e hozzá köze vagy sem. Szorítsatok, hogy megtudjam az igazat! :(
2011. ápr. 6. 11:21
 33/35 anonim ***** válasza:
100%
Írtam vagy 2 órája választ, ezek szerint nem küldte el. :S Sajnálom, hogy még nem sikerült lebuktatni, valószínű, hogy tényleg jók a megérzéseid. Drukkolok, h sikerüljön! a pasid pedig egy gerinctelen féreg, hogy nem képes egyenes lenni és neked kell nyomozni utána...
2011. ápr. 6. 13:39
 34/35 anonim ***** válasza:
3: Odamennék, megkérném, hoyg mutasson be minket egymásnak, és amikor a lánnyal kezet fogok, mondanám, menny ideje a kedvesem a fiú. És hozzátenném: máig. Adnék 1-2 infót a fiúról neki (pl. vigyázz, mert nagyon jól hazudik, és még nem kezeltette ki a Chlamydiáját), és sarkon fordulnák.
2018. máj. 6. 06:38
 35/35 anonim ***** válasza:
-nék.
2018. máj. 6. 06:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!