A barátom feltehetően más nővel van épp. Most készülök ezt kideríteni/leleplezni (már ha sikerül) Hogy reagálnátok, ha meglátnátok őket együtt? Cirkuszt nem csapok, mert magamat égetném csak.
Cirkuszt semmiképpen ne csinálj,később azon még jót röhöghetnek.Tartsd meg a méltóságodat. Leleplezed őket,sarkon fordulsz,és mire a párod hazaér a cuccai kint várják az ajtó előtt.
De reméljük,hogy tévedsz,és nem lép félre! Sok sikert,majd írj mi volt!
Szia, hát szar ügy...
Nekem volt ilyenem. Kétszer, mert barom voltam. Az elsőnél nam kaptam őket rajta, hanem lebuktattam, de akkor a csaj már nem volt ott. A kocsiban ültünk mentünk hazafelé, elkerülő út, aztán amikor kibökte satufék és "Kifelé, te roh*dék!!!", aztán mire kikászólódott volna, padlógáz, hogy "Ilyen könnyen nem úszod meg!!!" Aztán kb egy órát mint az eszement ordítottam és köröztem a városban. Sajnos hiába próbáltam volna bármi stratégiát követni, ahhoz túl elborultam...
Aztán jött pár év nyugi és megbocsátás. Majd, hogy ő megy. Menj. Ment is szépen, majd vissza. Itt voltam barom másodszor. Fesztiválon voltunk, ő töltve, én félve, majd lelkiismeretfurdalás nélkül elkapott egy csajt mellettem. Itt együtt is voltunk meg nem is. Aztán sarkonfordultam, hazamentem, leittam magam, és összepakoltam a maradék cuccát. Aztán jött érte bűnbánó képpel, és itt ajtót mutattam. Azóta sem beszéltünk.
Jó kis tanulság volt...
szegénykém :( én is kíváncsi vagyok mi lesz
kitartást ha úgy alakul!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!