Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátom feltehetően más...

A barátom feltehetően más nővel van épp. Most készülök ezt kideríteni/leleplezni (már ha sikerül) Hogy reagálnátok, ha meglátnátok őket együtt? Cirkuszt nem csapok, mert magamat égetném csak.

Figyelt kérdés
2011. ápr. 5. 11:10
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%

Cirkuszt semmiképpen ne csinálj,később azon még jót röhöghetnek.Tartsd meg a méltóságodat. Leleplezed őket,sarkon fordulsz,és mire a párod hazaér a cuccai kint várják az ajtó előtt.

De reméljük,hogy tévedsz,és nem lép félre! Sok sikert,majd írj mi volt!

2011. ápr. 5. 11:28
 12/35 A kérdező kommentje:
Sajnos nagyon valószínű, hogy mégis félrelép. :( De mindenképp megírom, mi volt...
2011. ápr. 5. 11:30
 13/35 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sajnálom. :( Jól gondolkozol a dolgokról, tényleg így kellene reagálnod. Büszkén.
2011. ápr. 5. 11:35
 14/35 anonim ***** válasza:
26%
Én ott előtte vagy megkérdezném h. miért?Ha utálnám emiatt akár egy pofont is leadnék és elmennék onnan, otthon meg összepakolnám a cuccait.A lényeg h. lásson illetve a lány is megtudja h. van barátnője, ha már tudta akkor csak annyi h.sok boldogságot nektek.
2011. ápr. 5. 11:47
 15/35 anonim ***** válasza:
100%
sok sikert
2011. ápr. 5. 12:22
 16/35 anonim ***** válasza:
100%
jól teszed. majd írd meg tényleg, mi volt.
2011. ápr. 5. 12:26
 17/35 anonim ***** válasza:
100%
én rájuk köszönnék,ha nyilvános helyen lennénk,majd gratulálnék az új kapcsolathoz és a végén bemutatkoznék a csajnak.én ezt már egyszer eljátszottam,az akkori párom majdnem szívrohamot kapott,én meg mosolyogva leléptem.
2011. ápr. 5. 12:38
 18/35 anonim ***** válasza:
34%

Szia, hát szar ügy...

Nekem volt ilyenem. Kétszer, mert barom voltam. Az elsőnél nam kaptam őket rajta, hanem lebuktattam, de akkor a csaj már nem volt ott. A kocsiban ültünk mentünk hazafelé, elkerülő út, aztán amikor kibökte satufék és "Kifelé, te roh*dék!!!", aztán mire kikászólódott volna, padlógáz, hogy "Ilyen könnyen nem úszod meg!!!" Aztán kb egy órát mint az eszement ordítottam és köröztem a városban. Sajnos hiába próbáltam volna bármi stratégiát követni, ahhoz túl elborultam...

Aztán jött pár év nyugi és megbocsátás. Majd, hogy ő megy. Menj. Ment is szépen, majd vissza. Itt voltam barom másodszor. Fesztiválon voltunk, ő töltve, én félve, majd lelkiismeretfurdalás nélkül elkapott egy csajt mellettem. Itt együtt is voltunk meg nem is. Aztán sarkonfordultam, hazamentem, leittam magam, és összepakoltam a maradék cuccát. Aztán jött érte bűnbánó képpel, és itt ajtót mutattam. Azóta sem beszéltünk.

Jó kis tanulság volt...

2011. ápr. 5. 12:44
 19/35 anonim ***** válasza:
100%

szegénykém :( én is kíváncsi vagyok mi lesz

kitartást ha úgy alakul!

2011. ápr. 5. 12:54
 20/35 anonim ***** válasza:
74%
ez gondolom elég kemény lesz... én biztos nem birnám ki hajtépés nélkül, de szoritok neked
2011. ápr. 5. 13:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!