A barátom feltehetően más nővel van épp. Most készülök ezt kideríteni/leleplezni (már ha sikerül) Hogy reagálnátok, ha meglátnátok őket együtt? Cirkuszt nem csapok, mert magamat égetném csak.
Szia!
én meg nem voltam hasonlò helyzetben, de el tudom képzelni, hogy széttép az ideg, mindenesetre pròbàlj meg nyugodt maradni, ne csak annak tûnni... Aztàn ha nem sikerûl akkor én amondò vagyok, hogy inkàbb add ki magadbòl a dûhôdet és igenis elôtte, nyugodtan ôntsd a nyakàba, mert ha ezzel azutàn nem tudsz mit kezdeni egyedûl, akkor csak megbetegìt és sokkal nehezebb lesz feldolgozni... Bàr ez attòl is fûgg, hogy milyen természet vagy... Ha megvan az a képességed, hogy magadat meg tudd vìgasztalni, akkor erre nincs szûkség, de ha az a ràgòdòs tìpus vagy, akkor inkàbb add ki magadbòl!!
Szurkolok, hogy ne csaljon meg, de ha megteszi, akkor csak arra gondolj, hogy megszabadultàl egy csòtànytòl és hogy ennél màr biztosan jobb lesz!!! :)
Hajrà hajrà!!
A húgom odament a nőhöz, bemutatkozott és közölte, hogy ő "xy barátnője, pontosabban mostantól a volt barátnője". A pasi meg 2 szék közül a pad alá...
Amúgy nehéz lesz rájuk bizonyítani, mert ha csak beszélgetnek ruhástól vagy sétálnak/beszélgetnek/ülnek valahol, az nem jelent semmit. És akkor még neked lesz kínos, hogy gyanakodtál.
Én is jártam hasonlóan. Illetve annyi volt, hogy a srác minden jel nélkül egyik napról a másikra szakított velem. Másnap az egyik barátja(???..) elmondta, hogy ja de nem azért szakított velem mert "nem tudja mit érez" (ezt én is tudtam hogy hazugság csak nem tudtam mi a valódi indok), hanem azért mert egy este alatt nem tudom hány csajjal részegen megcsalt.
Dönthettem, hogy innentől kezdve leszarom és soha többet még csak egy szót se beszélek vele, vagy leüvöltöm a fejét. Természetesen ez történt, mert az indulataimon én nem tudok uralkodni.. sajnos szóban nem történhetett ez meg, csak telefonon. Először sms-ben, utána meg felhívott de úgy sz*rtam rá felvenni. De nem majd még beszélgetek is vele..hogyne, legszívesebben hányni tudtam volna tőle :S:S:S Aztán a barátai is felhívtak, hogy mennyire odavan, meg már sír, stb:D A háttérben hallottam a hangját, tényleg nagyon furcsa volt szóval lehetett ebben valami. De innentől kezdve én az ő szavában nem hiszek sőt mi több nem is vagyok hajlandó beszélni vele egyszerre 2 mondatnál többet. Hihetetlenül gerinctelen húzás volt ez tőle, és ezt még a barátai is elismerték. És állítólag ez nem az első hasonló eset volt.. na igen, van aki sosem változik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!