Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan beszélhetném meg ezt...

Hogyan beszélhetném meg ezt velük, hogy ne legyen vita?

Figyelt kérdés

Még nagyon friss a kapcsolatom, de már most nagyon szeretjük egymást. A barátom felhívott reggel, hogy van egy meglepetése,hogy ma találkozunk.Ami nem is lenne probléma,csak, sajnos távkapcsolat.Először úgy volt,hogy 4 kor indul a busza(250 km) És fél 10-kor ér ide.De sajnos lekéste. A testvére elvinné egy darabig és onnan jönne busszal.Fél 3 körül érne ide. A helyzet a következő.Ha délelőtt ért volna ide, az busz, ami jó lett volna neki, 3-kor ment volna vissza.4 órás út, onnan még fél óra. Semmiképpen nem érte volna el a buszt. Így is, a reggelivel menne haza. De viszont, éjjel nem akarunk császkálni,semmi sincsen nyitva.Már nem vagyunk kiskorúak, Elmúltam 20, de ugye otthon lakunk.Nem is akarunk az égvilágon semmit, fent maradnánk éjjel is,beszélgetnénk.De kiakadnának teljesen. Sajnos elég maradi mamám,még akkor is, ha már régóta járnánk. Előző párom sem aludhat itt sokszor, csak én, mert, hogy ez a ház nem alkalmas arra. Most is azt hinné, hogy b..ni akarunk.De még nem találkoztunk. Itt lenne az alkalom, hogy megismerje.De ha meg azt mondaná neki este, hogy menjen, aztán csövezzen a pályaudvaron, az milyen dolog?Most nem tehetünk róla, hogy messze lakik....De akkor mi lenne a megoldás? Kocsmák csak éjfélig vannak nyitva,meki azt hiszem éjjel nappal.Szóval elég nehéz....

Mit tanácsoltok?

Köszönöm

2011. ápr. 5. 08:01
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

"Szegény barátom meg nagyon csalódott volt,mert most feleslegesen kérte meg a bátyját, hogy hozza ide oda,meg stb.. szóval nem jöhet."

nem szegény, mert elméletileg téged látni jön, nem aludni jön, ha oda-vissza van érted, akkor megérti, jön, megnéz, együtt vagytok pár órát s kész, megoldja

2011. ápr. 5. 12:01
 22/22 anonim ***** válasza:
0%

Ez minden volt csak nem felesleges!

Legalább megtudta meddig mehet, ha te már képtelen vagy meghúzni a vonalakat... A nagyszüleidben azt becsülöm hogy neked már ezt 1x vagy 2x megengedték más pasival/pasikkal. Ők úgy látták akkor hogy ez nem jött be, ezért stratégiát váltanak. Részben igazuk van: ha nem tudod te magad kijelölni a határokat, akkor majd a nagyszüleid megteszik helyetted. Én hálás lennék nekik, lehet hogy most ezt észre sem veszed, mert füstöl az agyad, de hosszú távon az amit te csinálsz és veled csinálnak, vagyis hagyod hogy csinálják az nem nyerő... ha megértetted miről írtam, akkor átment az üzi, ha nem hát akkor még lesz jó néhány trehány pasi az életedben...

2011. ápr. 5. 12:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!