Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szétdob az ideg, mit tehetnék?

Szétdob az ideg, mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Szép, nyugodt faluban éltem az elmúlt tizen-években, míg pár éve elkezdtek beköltözni a régi vályogviskókba a kisebbségiek, sok "pulyával". A falunkban elszórtan laknak, de van olyan pechünk, hogy pontosan mindig csak a mi házunk előtt gyülekeznek. Ami még nem lenne baj, de itt is maradnak, és ami ezzel jár... Szemét kupacokat hagynak a házunk előtt, amit aztán nekünk kell eltakarítani, embertelen hangerőn sikítanak, és olyan módon káromkodnak, hogy egy kocsis elbújna mögöttük. Volt, hogy nekiállva a labdajátéknak(agresszív módon), majdnem kiverték az ablakunkat is, de ahogy kérdeztük, ki volt, már senki sem vállalta. Menetrend szerint minden nap jönnek, és az 5-7 éves gyerekek este 10ig is képesek ródeózni a házunk előtt. Kedvesen kiszóltunk, hogy már pihenni szeretnénk, és megkaptuk a "kicsi gyerekektől" hogy nekik joguk van este 10ig ordibálni. A saját házuk elé nem mennek, már többször küldjük őket szép szóval, mert a házunk előtt lévő terület tényleg nem különösebb, mint bármelyik más terület, és nem játszótér... Ha kedvesen szólunk, észre sem vesznek, ha kiborulunk, és odaszólunk mérgesen, még ők ordítanak vissza, hogy mit képzelünk, nekik mindenhez joguk van. A délutánjaink már gyomorgörccsel telnek, mert mást nem hallok, csak vulgáris kifejezéseket és állati hangokat. Most kisbabát várok, ezért sem tesz jót az idegesség, és tudom, hogy ha megszületik, a délutáni pihenésének sem tesz majd jót, valamint ezt a beszédet sem szeretném, hogy már pár hónaposan hallja(elég lesz az oviban, mert most már úgysem védhetem meg, ilyen az élet).

Volt már valaki így, hogy minden napját megkeserítette egy ilyen helyzet? Mit lehet tenni? Van arra törvény, hogy ha a házunk elé szemetelnek, stb... akkor szólhatok? Hol lehet ilyenkor panaszt tenni?(Szülőknél nem, mert azok is képesek leordítani bárkit az utcán, annyira nincs meg bennük a szociális szellem. Szeretem a falum, mert tényleg jó emberek laknak itt(itt jön a kivétel), de ez már tényleg sok. Adjatok valami tanácsot, mert már nagyon el vagyok keseredve :(

2011. ápr. 4. 17:21
1 2 3 4
 31/35 anonim válasza:
najó, beszerzel egy kutyát, az ugyis kell, és a kutyák rühellik a mocskos... na nem ragozom :) itt is van bőven, csak 1 kis jacdterrierünk van és félnek tőle :) szóval csak egy vérbeli vadászkutya kell, rájuk engedni, és nem jönnek többet. vagy multkori hozzá szólásom, pár nagydarab kopasz erőteljes fiatal emberrel :)
2011. ápr. 5. 17:16
 32/35 anonim válasza:
100%
és a költözést javasolóknak: ez a mi hazánk, mi ne hogymár félve éljünk pár sz@rházi miatt!! lassan mi leszünk a kissebség, és ez igen elszomoritó. cselekedeni kell!
2011. ápr. 5. 17:20
 33/35 anonim ***** válasza:

Persze, hogy cselekedni kell :) Egyetértek veled.

Én javasoltam a költözést. De a mai politikai helyzet mellett. Úgy, hogy ha valaki nyiltan jobbikos kirúgják, elmarasztalják stb. Az, hogy a sajtó csak azt mutatja, hogy szegény cigányok... Egyszerűen a cselekvésnek csak szikráját látom, amit megint csak lefognak felülről.

És jól jegyezd meg amit mondok!: SOHA, SEMMI NEM KÉPZŐDIK ALULRÓL. Aki azt hiszi igen az naív. :)

Jah és azt kihagytam, hogy a külföldi sajtóban mi egy mocskos rasszista nemzet vagyunk és üldüzzük a "szegény" romákat. Ugyhogy, ha bármi is történne, amit kétlek. Akkor az EU beavatkozik, valami mondvacsinált rasszistát kiáltó indokkal. És megteheti. Mert a liszaboni szerződés aláírásával, Magyarország feladta 1000 éves szuveneritását.

A változás ott kezdődik, hogy nem fogják le a rendőröket, hogy rá se merjenek nézzni a kisebbségre. És nem azt hallani LMP, MSZP, Fidesz-től, hogy meg kell szüntetni a rasszizmust Magyarországon, nem kap + pontot az akinek 6 gyereke van és kisebbség, egy felsőoktatási intézménynél stb.

Szép a magyar virtus, bennem is megvan. De többet ésszel szerintem.

2011. ápr. 6. 08:55
 34/35 anonim ***** válasza:
Ja,ha virágmániás,akkor egyik éjjel lopd,és taposd le a virágait,másnap reggel meg fogd a "szöszikre"...Ne félj,utánna kánonban fogtok vérebekért kiáltozni. :D
2011. ápr. 6. 14:31
 35/35 anonim válasza:

A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 08:55

sajnos igen, tudod mi ilyen rasszista genyók vegyunk :) de ez már néha nevetséges, amit művel ez az ország :/

2011. ápr. 8. 22:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!