Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van megtakarításod, félretett...

Van megtakarításod, félretett pénzed?

Figyelt kérdés
Ha igen mennyi?
2011. ápr. 4. 14:40
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Azon a pár tizezren kivül ami a következő fizuig tart,azon kivül nincs

23 vagyok,jelenleg is tanulok,amellett dolgozom,albifizetés mellett nem tudok félretenni...ha félretennék,nem maradna kajára...

jövöre már végzek,onnantól többet keresek,talán fogok tudni félre tenni

2011. ápr. 4. 14:52
 12/20 anonim ***** válasza:
most nincs. albiban lakunk, hiteleket fizetünk, egyéb okokból is nagyon megnőttek mostanság a kiadásaink. korábban volt, remélem, hamarosan újra lesz :)
2011. ápr. 4. 14:56
 13/20 anonim ***** válasza:
6 év alatt összegyűjtött és kamatoztatott megtakarítás, jelenleg kb 8 és fél millió. Lakásra gyűjtök, lehetőleg hitel nélkül, vagy csak nagyon kevés hitellel akarom megcsinálni.
2011. ápr. 4. 15:01
 14/20 anonim ***** válasza:
Már nincs, elfogyott, mióta egyedül élek. Annyit sajnos nem keresek hogy újra félre tudjak tenni.
2011. ápr. 4. 15:11
 15/20 anonim ***** válasza:

már 4 éve teszek félre, biztonsági tartaléknak.

eddig kb 100e ft jött össze, tudom, nem nagy pénz, de ha beüt a krach, akkor ez is jelent valamit. különösebben nem gyűjtök semmire, bár már ideje lenne új telefont venni.

23L

2011. ápr. 4. 15:26
 16/20 anonim ***** válasza:

nincs

30/N

2011. ápr. 4. 15:30
 17/20 anonim ***** válasza:

Van kb. 120 ezrem. Árvaságiból, plusz kevés kis ösztöndíjból, amit a munkahelyem után kapok. Sajnos sokszor ebből kell élni, mert apám alkesz, pedig egyszer majdnem volt már 200 ezer is...

21/L

2011. ápr. 4. 19:39
 18/20 anonim ***** válasza:

Van de ne gondoljatok nagy összegre.

A pici gyerekeinknek megy a startjukra havi 2500.-

A nagynak havi 5000.-

A sajátunkra havi 6 ezer,ez pont arra lesz elég,hogy ha lejár a hitelünket kiváltjuk vele.

Félre ennél többet nem teszünk,igaz a házunkat folyamatosan újítgatjuk arra elmegy a havi 20-30 biztos.Annyira nem szoktam számolgatni,de mindig veszünk valamit ami szebbé teszi az otthonunkat.

Nem sok pénzből élünk de ennek is örülök és egy kis nyugalommal tölt el,hogy legalább ennyicskét is meg tudunk tenni.Sajnos sokan épp,hogy meg tudnak élni.

35/nő

2011. ápr. 5. 13:25
 19/20 imre900807 válasza:

Sziasztok!

Látom mindenki megtakarítgat, és gyűjtöget! Helyes! :)

Akinek szüksége van szakmai tanácsra, h miként tegye, merre tegye, stb...az nyugodtan írjon. Célspecifikus megoldásokat tudunk hozni mindenki számára. Magyarország Független pénzügyi cégénél dolgozok. Láttam egy s mást!:)

Aki pedig sokat akar keresni úgy, h ne gürcölje magát ,,halálra", az is nyugodtan írhat, hiszen hasonló beállítottságú fiatal embereket keresek, akikkel együtt tudok dolgozni!...:)

Várom a leveleket!

Üdv: Imi

Ui: nekem is van megtakarításom, de az összeget nem írnám le pontosan:)

2011. jún. 11. 01:39
 20/20 anonim válasza:
jelenleg 350.000. Nagy nehezen összekuporgattam, lehetne több is :/ 22F
2017. jan. 30. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!