Szerintetek vannak olyan fidesz fanatikusok akik, ha odamenne hozzájuk Viktor és azt mondaná, hogy add nekem a lakásod és a megtakarításod, akkor még tapsolnának is mellé? (pl: magánynyugdíjpénzeknél már tapasztalhattuk)
Ezen már én is sokat gondolkodtam.
Ha abból indulok ki,hogy hogy működik Orbán kormányzása akkor bármi lehet.
Ugye Orbán felkel kora reggel kómásan,gondolkodik rajta,hogy na ma se kaptam semmit se az asszonytól.
Depressziós hangulatban van.A mosdó előtt kigondolja,hogy na innentől aki nem kéket sz*rik az adózik.
Bemegy a parlamentbe."Kedves barátaim,kedves Magyarország.Mától,aki nem kéket sz*rik az adózik".
Jönnek a tudatzavaros 2/3-osok és megszavazzák szemellenzővel "Igen Viktor,igen Viktor".
Az idióták meg tapsolnak is hozzá,hogy milyen jó lesz mert majd ettől a REFORMTÓL csökken az államadósság.
Az MSZP hívek között is van ilyen, nem csak a Fidesznél.
De, hogy válaszoljak a kérdésedre, igen, van ilyen ember.
De mindkét táborban.
Hát szóval a felsőközép simán lejódlizhatná Orbánt,napjában akát többször is.
Persze akkor felmerűl a kérdés " Gyurcsát a nyuggerek simán .........
És ugyebar ez a folyamat bipoláris, és Orbán illetve Gyurcsány is gyakorolta és gyakorolja a jóglit, a nagytőkések dollár koszosús falloszán.
Te vagy a Kádáros miskolci, már olvastam tőled több konstruktív hozzászólást.
Aztán van a Gondolkozoo nevű nagyonnáci, doboszoli a lövészárokból stb.
Érdekes emberek lépnek ide fel nap ,mint nap:)
Ja, már törölték a beszélgetést.
Akkor térjünk vissza Orbánhoz. A házamat nem adnám neki. Viszont voltam most a hétvégén egy polgári rendezvényen, ahol sokan kajáltatták a népet a saját pénzükön, de nyilván azért kapnak majd vissza valamilyen módon.
"Te vagy a Kádáros miskolci"
Elismerem Kádárista vagyok.Csak a miskolcit még mindig nem tudom honnan ástad elő.
Az igaz,hogy kelet-magyarországi vagyok.
"Aztán van a Gondolkozoo nevű nagyonnáci, doboszoli a lövészárokból stb."
Ha más nem,de egy közös van mindhármunkban.
Mindannyian kimertünk írni valamilyen nevet veled ellentétben.
Egy dolog eltitkolni a világ elől a személyedet és azzal névtelenül írni egy fórumra,de emellett nyomozni egy másik ember után nem csak pofátlan és sportszerűtlen,de szánalmas pofára esés is.
"Érdekes emberek lépnek ide fel nap ,mint nap:)"
Ezzel bravúrosan alátámasztottad magadat...
Egyébként te nem véletlenül az a "Szarkasztikus Ákos" nevű emberke vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!