Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kockáztatnád a kapcsolatod?...

Kockáztatnád a kapcsolatod? Megromlott a kapcsolatunk, tetszik a legjobb barátja.

Figyelt kérdés
4 éve vagyok ezzel a férfival, ő jóval idősebb nálam, jó anyagi helyzetben van. Az elejétől kezdve mindenki ellene van. Régen minden párját megcsalta, megbízhatatlan volt stb.. Amióta velem van a barátai szerint is nagyon megváltozott jó értelemben. Minden szabadidejét velem tölti. Szerintem szeret, bár be kell vallanom én elvakultan szerelmes vagyok belé. Mostanában lett elegem a dolgaiból és kezdem én is látni a hibáit. Fél éve egyedül élek egy lakásban. a lakást a szüleim vették, rezsijét ők fizetik. Nekem van egy 4 órás munkám mivel az iskola miatt több nem fér bele. Ő hetente 4 napot nálam alszik, de nem ad pénz semmire. Én veszek mindent, mindennap csinálok neki vacsorát, italokat veszek stb.. Minden pénzemet rá költöm ezért sok dolgot nem tudok megvenni magamnak. Ezt a szüleik is észre veszik és ki vannak akadva a páromra és monják hogy "nem vagy normális kislányom", egy idősebb férfi miért nem vesz néha ételt stb.. Most volt a születésnapom és nem vett csak virágot nekem. Jó anyagi helyzetben nőttem fel, de ennek ellenére nem érdekel, hogy drága ajándékot vegyen nekem. Nem vártam csak vmi apróságot. Én mindig veszek neki, szertintem ez a normális.A barátjának tetszem és nekem is ő. Emiatt már összevesztek mivel a barátja beszólt neki, hogy nem becsül meg engem. A barátja nagyon rendes , figyelmes velem és nagyon tetszik.De nagyon szeretem a párom már "egymáshoz szoktunk". Próbáltam vele megbeszélni a gondokat nem nem változtat rajtuk csak 1 hétig.
2011. ápr. 3. 19:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
64%
Igen,ha ennyire rossz a helyzet akkor egyet értek az utolsó válaszolóval.Ne foglalkozz vele annyit,tedd féltékennyé.Bár ha az én párom olyan lenne mint a tiéd,akkor nem lennénk már együtt:S Egy önző,szemét alak a leírtak alapján:S
2011. ápr. 3. 21:01
 12/13 anonim ***** válasza:
75%
Az elsőnek: aki azt képzeli, hogy a nők vakok lesznek, ha van egy jól működő kapcsolatuk az baromira téved. Ugyanúgy, ahogy a férfiak is 4 év után megnéznek nőket ez ugyanúgy van a nőknél is... de jó azt hinni, hogy csak a pasik tehetik meg ezt, aláírom ;)
2011. ápr. 3. 21:05
 13/13 anonim ***** válasza:
Csak majd nehogy ki legyen ütve a gatyából, vagy a napiszaron a képei;)
2011. ápr. 3. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!