Miért ilyen anyósom? Mindig csak a fiát védi, holott mindig ö az aki csinál valamit!
Figyelt kérdés
A huga is elvált,de természetesen ott is ö volt ártatlan ,a férje volt a a szemét,megakarták veretni stb...inkább nem részletezném!De megis félelmiteték!Ö meg a sogornöm a másik!A növére is elvált ott is a férje volt a szemét!Miért nem látja be anyósom, hogy a gyerekei a hibásak?Minek kell a másikat hibáztatnia?Föleg olyanért amit a gyerekei csinálnak?Miért kell azt hallgatni nekem is meg a férjem testvérének a volt férjénének is ,hogy az ö gyerekei nem hibásak semmiben,hogy ök milyen jók?2009. febr. 27. 15:02
1/7 anonim válasza:
Én azt mondom, kerüld el az anyósod nagyívben. Soha nem fogja belátni, hogy más a hibás, túlzottan elfogult. Ebből még nagyobb (ha van nagyobb) családi botrányok lehetnek, és célszerű ebből kimaradni.
2/7 A kérdező kommentje:
Csak az a legnagyobb baj ,hogy ide akar költözni hozzánk ugynéz ki!A férjem meg majdmegörül az anyájért!Persze mert mindig pézelei a fiacskáját!Nem számit ,hogy kajára nincs pénzünk,a lényeg az ,hogy a fiának a napi 2 doboz cigarettája meglegyen!Mi lesz velünk ha itt fog lakni?
2009. febr. 27. 15:28
3/7 anonim válasza:
hat nem egy hazassagot lattam mar igy tonkremenni.
ne engedd, hogy odakoltozzon.
vagy te laksz ott, vagy az anyós.
4/7 anonim válasza:
Az első vagyok: Szerintem állj a sarkadra, és ne engedd odaköltözni. Mondd meg a párodnak, hogy van egy örökigazság: "Nem jó, ha az anyós papucsban át tud jönni."
Szóval próbáld finoman, óvatosan kezelni az ügyet, de légy határozott.
5/7 anonim válasza:
Szia!
Én a helyedben elkerülném anyóst,az,hogy oda költözőn hozzátok egyenesen elhárítanám.Tudod te is már most mennyi gond van vele,ha ott fog lakni nálatok kifog készíteni,és búcsút inthetsz a párodnak is!Egy édes anya
6/7 anonim válasza:
Nehéz helyzetben vagy. Vigyázz, mert az anyját sosem fogja megtagadni!!! A mama meg akár odáig is elmehet a duruzsolásával, hogy akár másik felesége is lehet a kisfiának. Az anyós meg legalább lakjon olyan messze, hogy papucsba ne jöhessen át.
7/7 anonim válasza:
Össze nem költözz anyóssal.A férjed meg döntse el,hogy felnőtt férfi és családra feleségre van szüksége és normális életre,vagy egy dedós kölök aki anyuka szoknyája alatt érzi jól magát.Állj a sarkadra,nem hagyd tönkretenni az életeteket.Beszélj a férjeddel,hogy térjen észhez.Anyós valószínű reménytelen esetkár győzködni bármiről.Tuti,hogy tökéletes a gyerekeivel együtt,kerüld amennyire tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!