Barátnőm vagy tesóm ballagására menjek?
"A volt barátom öccsének"
Tessék itt van, ribancból lesz még ezer, de a testvéred örökre a testvéred lesz.
Lehet, h rá két hétre szakít veled, akkor mit fogsz mondani? hogy ja hát nem mentem a tesó ballagására, mert az akkori barátnőmén voltam, akivel együtt voltunk pár hónapot??
Még ha évek óta együtt lennétek, de egy 5 hónapos kapcsi?
Felfogod te egyébként, h miről beszélsz?
Szerintem nem kellene csodálkoznod, hogy sokan hülyének néznek.
00.34-nek Te meg menj anyádba! Milyen alapon ribancozol le valakit, akiről annyit tudsz, amit 5 sorban leírt az illető? Nem fogom részletezni a dolgokat, mert nem tartozik a témához, de a ribanc kifejezés és én igen távol állunk egymástól.
Egyébként meg szövegértésből vehetnél egy általános iskolai gyorstalpalót, mert én is pont azt írtam, h az öccse ballagására menjen el a kérdező (sőt, anno a barátomat is erre bíztattam)...
De Te is vehetnél egy gyorstalpalót, mert én sehol nem írtam, hogy Te arra biztattad a volt kanidat, h menjen a tiédre.
Csak utaltam rá, h szétmentetek és ezért érdemes inkább a családtagéra menni.
Azt meg soha nem Te fogod eldönteni, h ribanc vagy, vagy sem, hanem a környezeted.
Szokj hozzá;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!