Láttatok már halottat? Milyen volt?
Szintén gimiben, szintén boncolás. Amikor először megláttam, reflexből kifordultam az ajtón. Amikor kinyílt az ajtó, egyből kettőt láttam, két nénit, az egyiknek már vissza volt hajtva a fejbőre az arcára. Aztán összeszedtem magam pár másodperc alatt, és visszamentem, de percekig nem mertem ránézni.
Aztán az első nagy sokk után 10-20 perccel már annyira megszoktam hogy végig ott álltam mellette, meg is érintettem a szerveket. Akkor már nem is az embert láttam, hanem egyszerűen lekötött az a sok érdekes dolog, amit a patológus mondott.
Gimi, boncolás szintén idős nő, de én az első 5 perc után nem bírtam ott maradni :))) én voltam az első aki kifordult. És igen büszke vagyok magamra :) ahogy bántak a holttesttel az gusztustalan volt, semmi tisztelet, semmi! pl: az idős hölgy nyelőcsövét és a légcsövét kiszakították (ahelyett hogy kivágták volna)!!! b@sszus soha nem felejtem el, mintha hentesnél lettem volna úgy csapkodták az asztalra a szerveket, bár még ott is különbül bánnak a halott állatokkal...ez méltatlan volt, lehet minket akartak sokkolni, de én erre nem voltam és nem is vagyok vevő...
Aztán gyakorlaton egy haldoklót kellett ápolni... 10 percre rá meghalt... persze nem miattam. Ha engem kérdezel az szörnyűbb mint egyszerű halottat látni...
1903-as
én eü-ben jártam. Jártam és végeztem, de pont ezek miatt a dolgok miatt (is) váltottam :)))) úgy tűnik jól döntöttem :) ja igen,és amúgy szülésnél is bent voltam 16-17 éves fejjel, most 29 vagyok és a látottak miatt nem tervezek gyereket :)))) (na jó ezen még gondolkozom... max császárral)
Gyerekek! Akiknek van egy csöppnyi esze, az nem hiszi el amit a nagy mesekönyvben írnak a szülésről, mert az köszönőviszonyban sem lesz a valósággal! Az anyáktól származó "hú az azért nem fájt ám annyira" szlogent se vegyétek komolyan! Én láttam nem egy szülést és láttam a fájdalomban eltorzult arcokat a szétmarkolt ágykereteket, szétcsorbult fogakat és két kéztörést is (szerencsétlen pasik bementek hogy az asszonykájuk mellett legyenek...)...szétszakadt gátat....szóval ha én szülök, akkor inkább otthon, titokban kádban ahogy nekem épp jó és nem úgy hogy a doki kiköti a lábamat a lábtartóra, vagy éppen a nővérek fogják le, mert azt úgy kell viszont roppant kényelmetlen és abban a helyzetben nem s lehet nyomni!!! Ja igen...és ha lehet akkor kerüljétek az epidurált, mert 10-ből 9 x elk_urj_ák, és ezért van az hogy az anyáknak akár élete végéig fáj a gerince, dereka és nem tud rendesen hajolni... Na mindegy aki megfogadja, az megfogadja aki nem ...hát annak üzenem: én szóltam :))))))))))))
(persze lehet lepontozni, csak gondoltam valakinek már meg kell ezt is írnia, mert nem sétagalopp)
(amúgy pont ezért mennék először egy Geréb Ágneshez, mint egy no name kórházi vagy magánorvoshoz, mert legalább tudom róla hogy levezetett teszem azt 10 év alatt 3000 szülést és abból pl 4 végződött rosszul, míg egy kórházi vagy magándokinál nincs hirdetve ilyen statisztika, mert ugyebár a kórház érdeke is az hogy az ilyenek ne kerüljenek napvilágra, holott szerintem van sok kontár és vannak sokkal rosszabb statisztikával rendelkező szülészek, persze ők nem kerülnek képernyőre...kár)
Én is gimiből mentem, ilyen fakultatív program volt.
"Amikor kinyílt az ajtó, egyből kettőt láttam, két nénit, az egyiknek már vissza volt hajtva a fejbőre az arcára."
Ez a legundibb rész szvsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!