Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Meddig képes nyelni egy...

Meddig képes nyelni egy férfi, ha megtudja, hogy a felesége huzamosabb ideje csalja őt? Gyerekek miatt marad (na).

Figyelt kérdés
2011. ápr. 3. 12:45
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
85%

"Ha van hova menned, akkor inkabb menj"

Miert nem mehetne kedves anyuka? Pl. a szeretojehez? Miert mindig a ferfinek kell menni, foleg ha nem is O a hibas?

2011. ápr. 3. 13:16
 12/30 A kérdező kommentje:

Nekem egyszer azt mondták, hogy a férfi szabadságának az ára, ha mindent otthagy (mármint vagyont), és új életet kezd.

Amit szintén hülyeségnek tartok.

2011. ápr. 3. 13:17
 13/30 anonim ***** válasza:
77%

Apukám ezt csinálta anno az első feleségével.

A hárpia állandóan megcsalta, és volt pofája a gyerekkel fenyegetőzni, mikor apu el akarta hagyni.

Apa tűrte egy darabig, lett egy barátnője (anyu ugye :)).

Persze a felesége verte a hisztit, elhordta mindennek.

Aztán apu besokallt, karácsony közepén fogta magát, és otthagyta az egész díszes társaságot.

Odaköltözött anyuhoz, még csak a ruháit se hozta el, de nem bánta meg.

Persze a vén hárpia ellene nevelte a lányát, ez mindig is fájt neki :/

2011. ápr. 3. 13:22
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
ez igy volt regen. Akkor sem volt teljesen szabad, mert asszony es gyerektartast megis fizetni kellett neki. Mamar nem sok ferfi tudja megtenni anyagilag, hogy odebball.
2011. ápr. 3. 13:24
 15/30 anonim ***** válasza:
76%
Apám ebbe belehalt, pedig csak családot akart..
2011. ápr. 3. 22:14
 16/30 A kérdező kommentje:
Utolsó, hogy érted, hogy belehalt?? Ez azért nagyon szomorú.
2011. ápr. 3. 22:18
 17/30 anonim ***** válasza:
81%

Apu egy családcentrikus ember volt. Rendesen dolgozott, soha nem bántott minket, mindent megadott nekünk amire szükségünk volt. Nagymamámék teljes szeretettel, tisztességgel, becsülettel nevelték Őt, így Ő ezt vette alapul, valahogy csak ezt látta az életben.

3 vagyunk fiútestvérek, mi voltunk a mindenei. Meg ugye lett volna anyám, aki folyton csalta, Ő iránta semmilyen érzelmet nem mutatott, velünk meg úgy bánt mint a ronggyal. Ő ezt így nem tudta feldolgozni, hogy egy anya mégis hogy lehet ilyen. Az alkoholhoz fordult. 2003-ban bekerült a kórházba, akkor halt meg. Talán a mája miatt, de szerintem egyszerűen már nem akart élni, feladta és elment...

2011. ápr. 3. 22:36
 18/30 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom. Nem is tudok mit mondani.
2011. ápr. 3. 22:40
 19/30 anonim ***** válasza:
szia.én nem csalom a férjem ő sem engem.de én is csak a gyerekek miatt vagyok mellette.a gyerekeimért mindent.de lassan bedilizek az biztos.
2011. ápr. 13. 21:10
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

azt kérdezed meddig képes...

inkább meddig éri meg???

szüleim ezt csinálták! szerintem gyűlölték egymást. csalták egymást, állandóan veszekedtek, stb.

mi tesómmal azt kértük karácsonyokra, hogy váljanak el. nem tették mert mi el se tudjuk képzelni milyen rossz elvált szülők gyerekeinek lenni- szerintük.

leélték így a fél életüket aztán mikor kirepültünk és sorra születtek az unokák úgy döntöttek nincs már miért együtt maradni. ennek már egy év és nem találnak párt maguknak. megérte? szerintem nem! én boldogabb lettem volna ha 2 boldog családom van nem egy olyan amiben fel kellett nőnöm

2011. ápr. 13. 22:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!