Férfiak, mennyi idő után tudtátok eldönteni, hogy megpróbáltok új életet kezdeni egy harmadikkal, vagy inkább választjátok a megszokott állóvizet (akár gyerek, akár közös vagyon miatt)?
A haverom négy éve (!) játssza ki a szeretőt és a feleséget egymás ellen. Mind a két nőt kicsinálja, és a két gyerek folyamatos bizonytalanságban él, hogy most mi a fene van.
Szerintem a felelősséget nem vállalja.
Ha szerető vagy, akkor húzz bele, és vetesd el magad.
Bocsi! lehet én még fiatal vagyok ehhez, de megvan erről a saját véleményem! Ha már gyerekem van, akármennyire is utálom a feleségem már nem keresem a saját boldogságom, hisz akkor már az a legfontosabb, hogy a gyerekeimnek jó legyen! számomra mindig ez lesz a mérvadó és ez nem fog változni. Lehet hogy rossz hozzáállásom van, de nekem mindig is a család és főleg a leendő gyerekeim lesznek a középpontban!
18/F
10:52 leírom egy haverom példáját. Egy nagy család volt, két gyerekkel (két fiú), amikor a gyerekek olyan 5 éves körül voltak, elhidegült a szülők kapcsolata, egyre gyakoribb veszekedések, folyamatos balhék (verekedés nem volt), mindig ordibáltak egymással, a nő ettől egyre hisztisebb lett, amitől még több veszekedés lett, a férfi pedig félrelépett.
Elváltak. Azóta mindkettejük talált magának másik párt, boldogok, a gyerekek is szeretik a mostohaszülőket, és félre tudták tenni a szülők a régi félreértéseket.
Ugyan már, miért kellett volna együtt maradniuk?
Most leírnám amit gondolok, de nem a témához tartozik.
Minden esetre az biztos, hogy itt lehet sajnálni a kedves apukát, aki nem kap elég törődést a 12 órázó, takarító, gyereket nevelő és háztartást vezető asszonykától, és lehet sajnálni az asszonyt, aki szintén nem kap elég odafigyelést és csak egy cselédnek érzi magát, és lehet sajnálni a szeretőt, aki rózsaszín felhős-habos-babos álmai közepette megannyi könnycseppet morzsol el éjszaka, romantikus álmai közepette és vágyja az ő hűséges, asszonyához hűtlen szerelmét.
De én akkor is csak a gyereket tudom sajnálni, mert rá nem gondol senki, és nem is sajnálja. Hisz ő gyerek. Beleszólása nincs ebbe a komédiába. És ő az egyetlen ,akinek megbocsátatik, mert nem gondolkodik.
(elvált szülők gyermeke) 21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!