Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, mennyi idő után...

Férfiak, mennyi idő után tudtátok eldönteni, hogy megpróbáltok új életet kezdeni egy harmadikkal, vagy inkább választjátok a megszokott állóvizet (akár gyerek, akár közös vagyon miatt)?

Figyelt kérdés
Olyan férfiak válaszát várom, akik hosszú házasságban szerelmesek lettek egy másik nőbe (otthon sok gond, amit már nemcsak ti láttok, hanem a környezetetek is.)Arra lennék kíváncsi, hogy mennyi időnek kell ahhoz eltelnie, hogy a férfi el tudja dönteni, tényleg hajlandó új életet kezdeni, vagy inkább marad a megszokott dolgok mellett (hiába megromlott már a házasság). Férfiak válaszát várom, akik hasonló helyzetben vannak, voltak.
2011. ápr. 2. 19:36
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
41%
Hehe, nem veszitek észre, a kérdezø nem a feleség, hanem a reménykedø szeretø, egy újabb ostoba nø, aki bedølt az ezeréves "nemcsakszexrekellesz-hamarosanelfogokválni-azasszonynemértmeg" címû mesének, most meg néz bután, hogy ha olyan rossz szegény drágájának otthon, akkor miért nem lép már... :D
2011. ápr. 18. 05:46
 12/24 anonim ***** válasza:
67%
Utolsó. Teljes mértékben igazad van hisz a kérdező a harmadik unja a várakozást. Nem olvastam a sorok között.Mint elvált ember állítom,hogy a párjával soha nem lesz felhőtlenül boldog, mivel az ex a gyermekének anyja, mindig kísérteni fogja.
2011. ápr. 18. 07:26
 13/24 anonim ***** válasza:
69%

A haverom négy éve (!) játssza ki a szeretőt és a feleséget egymás ellen. Mind a két nőt kicsinálja, és a két gyerek folyamatos bizonytalanságban él, hogy most mi a fene van.

Szerintem a felelősséget nem vállalja.

Ha szerető vagy, akkor húzz bele, és vetesd el magad.

2011. ápr. 18. 07:54
 14/24 anonim ***** válasza:
66%
Nekem nem is kéne olyan férfi, akit mástól szedek el. Mint sok példa mutatja, tőlem meg elszedné egy harmadik. Nem lehet egy nagy jellem az ilyen.
2011. ápr. 18. 08:37
 15/24 izsofmate ***** válasza:
29%

Bocsi! lehet én még fiatal vagyok ehhez, de megvan erről a saját véleményem! Ha már gyerekem van, akármennyire is utálom a feleségem már nem keresem a saját boldogságom, hisz akkor már az a legfontosabb, hogy a gyerekeimnek jó legyen! számomra mindig ez lesz a mérvadó és ez nem fog változni. Lehet hogy rossz hozzáállásom van, de nekem mindig is a család és főleg a leendő gyerekeim lesznek a középpontban!

18/F

2011. ápr. 18. 09:16
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
izsofmate ez szépen hangzik csak bizony vannak annyira megromlott házasságok, ahol a gyerekeknek is jobb hosszútávon, ha elválnak a szülők, és nem csak marják egymást állandóan :(
2011. ápr. 18. 09:24
 17/24 anonim ***** válasza:
62%
o9.24 Nagyon rosszul látod a dolgokat pláne ugy ahogy egy 18 évesnek előadod azt, ami számára még szent. Látom neked nem. Egyetértek: ami nem megy ne erőltessük. De vannak az ember életébe válságok, amit le kell kűzdeni. Amikor probléma van akkor minden 5-10 évre esne egy válás. Szerinted ez az élet. Semmi tolerancia hadd menjen. Lehet,hogy nálad olyan a szövegkörnyezet, hogy ütik vágják egymást a párok, de itt most nem erről van szó és nem ez a jellemző.
2011. ápr. 18. 10:52
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

10:52 leírom egy haverom példáját. Egy nagy család volt, két gyerekkel (két fiú), amikor a gyerekek olyan 5 éves körül voltak, elhidegült a szülők kapcsolata, egyre gyakoribb veszekedések, folyamatos balhék (verekedés nem volt), mindig ordibáltak egymással, a nő ettől egyre hisztisebb lett, amitől még több veszekedés lett, a férfi pedig félrelépett.

Elváltak. Azóta mindkettejük talált magának másik párt, boldogok, a gyerekek is szeretik a mostohaszülőket, és félre tudták tenni a szülők a régi félreértéseket.

Ugyan már, miért kellett volna együtt maradniuk?

2011. ápr. 18. 11:39
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Bárcsak minden válás ilyen idilli lenne, ne olyan, hogy a gyereket tartom magam elé, meg pénzt akarok stb.
2011. ápr. 18. 12:22
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Most leírnám amit gondolok, de nem a témához tartozik.

Minden esetre az biztos, hogy itt lehet sajnálni a kedves apukát, aki nem kap elég törődést a 12 órázó, takarító, gyereket nevelő és háztartást vezető asszonykától, és lehet sajnálni az asszonyt, aki szintén nem kap elég odafigyelést és csak egy cselédnek érzi magát, és lehet sajnálni a szeretőt, aki rózsaszín felhős-habos-babos álmai közepette megannyi könnycseppet morzsol el éjszaka, romantikus álmai közepette és vágyja az ő hűséges, asszonyához hűtlen szerelmét.

De én akkor is csak a gyereket tudom sajnálni, mert rá nem gondol senki, és nem is sajnálja. Hisz ő gyerek. Beleszólása nincs ebbe a komédiába. És ő az egyetlen ,akinek megbocsátatik, mert nem gondolkodik.

(elvált szülők gyermeke) 21/L

2011. ápr. 18. 12:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!