Szerintetek hogy vágjam ki magam ebből a kellemetlen helyzetből?
tegnap vacsorára voltunk hivatalosak a férjemmel egy barátjáékhoz (nem csak mi, nagyobb társaság volt ott). neki nem volt kedve jönni, és megkért, hogy mentsem ki valahogy. nem tudtam jobbat kitalálni, azt mondtam, hogy nem érzi túl jól magát, meg van fázva. erre ma felhívta valaki, aki szintén ott volt tegnap, és megkérdezte, meggyógyult-e már? mire ő: én? tíz éve nem voltam beteg...pedig említettem neki, hogy ott azt mondtam, hogy nincs jól, csak biztos elfelejtette, amilyen kelekótya néha.
mit mondjak ezek után, ha találkozom a házigazdáékkal, hogy ne sértődjenek vérig? mert az, hogy már visszahallották ezt, az tuti...
:)
Én inkább nem mondanék semmit, csak tovább rontjátok a helyzetet, úgy is tudják, hogy nem volt kedve elmenni és nem hiszem, hogy rákérdeznének a dologra.
súgd meg az ismerősöknek, hogy hasmenése volt az uradnak, és szégyellte, ezért nem merte bevallani :D
talán még jól is kisülhet...
Hát elég szomorú, hogy neked kell tartanod a hátad, mert neki nem volt kedve.. akkor már hazudhatott volna ő maga, legalább emlékezne, mit mondott!
Lehet azt mondanám, igazából csak egész nap hasmenése volt, ami nem betegség, de levert volt és emiatt nem volt kedve menni, te pedig csak az ő érdekében mondtál komolyabb betegséget..
Vagy hogy be kellett vállalnia egy plusz műszakot, esetleg túlóráznia kellett, és nem akarta hogy a barátai azt gondolják, fontosabb számára a munka.
Bármivel ki lehet menteni egyébként, akár az igazsággal is: nagyon rossz napja volt a munkahelyén, és este csak veszekedésre lett volna képes a társaságban.
Ha azt akarod, hogy mindketten tisztára mossátok a neveteket, akkor a férjed felhívja a házigazdát, és elnézést kér amiért nem jelent meg, persze valami hihető indoklással..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!