Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy elvált szülő gyereke...

Ha egy elvált szülő gyereke panaszkodik h a sosincs pénzük, meg szegények miért hibáztatják (legtöbbször az anyát?

Figyelt kérdés
Már többször olvastam,hogy ilyenkor a kérdező megkapja hogy köszönje meg az anyjának,minek ment hozzá egy alkeszhez és szült is neki gyereket.
2011. ápr. 2. 18:43
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Előző meg amikor a megcsalt nőt okolják hogy férj nem bírt a farkával mert neki kötelessége lewtt volna főzni mosni,lábát szétenni kussolva.Na és ezek után még meglepődünk hogy ennyi szingli meg leszbikus hölgy van.
2011. ápr. 5. 17:11
 12/27 anonim ***** válasza:

Jaja, amikor a nőnek lehet egész életében nem volt a pasival normális orgazmusa, de a pasi lép le meg félre, pedig neki sokkal jobb sokszor a helyzete.

Felelőtlen, kötelességüket nem vállaló gyenge emberek az ilyen férfiak.

2011. ápr. 5. 17:15
 13/27 anonim ***** válasza:
64%
A férfiak mindig is gyökerkek voltak és azok is maradnak,a nő nekik csak szexre meg házimunkára kell,ha gyerek érkezik általában veszik a kabátjukat és keresnek új lukat,csak kis lóvét kő fizetniük,ha egyáltalán fizetik a ygerek után,a nők meg szophatnak a gyerekkel egyedül...Teli a gakori a terhes nőkkel akiket a párjuk otthagy a szarban,és csodálkozunk hogy nem mernek a nők gyereket vállani.
2011. ápr. 5. 17:23
 14/27 A kérdező kommentje:

Igen,de én egyre több kérdésnél látom ha válaszadók pőont azt szajkózzák h pl:

1., a gyerek köszönje meg az anyjának h ilyen pasinak szült,és most ott tartanak ahol

2., a nő miért szült vagy vállalt gyereket egy ilyen férfival,úgy kell neki h ott hagyta terhesen,vagy a pici babával

Ezt nem értem,h miért mindig a nőt/anyukát hibáztatják.

Nekem tök rosszul esne ha anyukámat kéne hibáztatnom,mert apám miatt szar,nélkülözös gyerekkorom volt.

2011. ápr. 5. 17:36
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

Amit Te írsz az is a nőhibáztatást mutatja. Magyarországon ritka az olyat olvasni, hogy de szemét az apa, hogy lelépett és nehéz életet kényszerített evvel a gyerekére, ehelyett az megy a nő a hibás, hogy olyan selejt pasit fogott ki. Mindegy miről van szó, a lényeg, hogy a nőket hibáztassuk, ilyenek miatt is van ilyen silány szinten ez az ország.

Aki a nőt nem érti, hogy miért házasodott össze vagy vállalt olyannal gyereket, az is a nőt okolja a pasit meg szinte felmenti, mert nem tehet róla, hogy hülye mintha vagy olyan kevesek vagy olyan sokak lennének a férfiak, hogy őket nem kéne okolni, akkor se ha ők a hibásak.

2011. ápr. 5. 18:00
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem azért az anyát hibáztatják, mert úgy gondolják az anya dönt arról, hogy legyen-e gyerek. Ez sok esetben tényleg így van.

A másik ok, hogy a nőket felelősségteljesebbnek tartják a férfiaknál. Pedig ez is csak egy elvárás.

A harmadik ok az lehet, hogy ösztönösen kellene megéreznünk ki lesz jó apa, vagy kinek jók a génjei.

Összefoglalva, a nőktől elvárják a tökéletességet, a férfiaktól meg nem :(

Én így látom, bár az én apám előtt le a kalappal.

2011. ápr. 5. 18:17
 17/27 anonim ***** válasza:

Miért kéne a nőnek ösztönösen éreznie kiből lesz jó apa?

Szerintem férfi is kell egy gyerekhez így ugyanúgy dönt a férfi is, avval, hogy szexel.

2011. ápr. 5. 18:34
 18/27 anonim ***** válasza:
Azért nem minden nő szent. Sajnos a baráti körömben láttam már olyan ocsmány női viselkedést, hogy azóta is képtelen vagyok rá nem undorodva nézni, egyszerűen komolyan hányingerem van, sosem éreztem még ilyet, mindig vissza tudom fojtani az utálatom és mosolyogni, de őt..egyszerűen utálom.
2011. ápr. 5. 20:37
 19/27 anonim ***** válasza:
Utolsó, ez nem az illető nemétől függ.
2011. ápr. 5. 20:55
 20/27 anonim ***** válasza:

Tudom, nem írtam oda, hogy erre a válaszra reagáltam:

A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 17:23

Mindkét nemben megvannak azok az emberek, akik rossz tulajdonságairól szó esik, nem lehet azt mondani, hogy a férfiak vagy a nők szemetek, mert ez nem igaz.

2011. ápr. 5. 20:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!