Ha egy elvált szülő gyereke panaszkodik h a sosincs pénzük, meg szegények miért hibáztatják (legtöbbször az anyát?
Jaja, amikor a nőnek lehet egész életében nem volt a pasival normális orgazmusa, de a pasi lép le meg félre, pedig neki sokkal jobb sokszor a helyzete.
Felelőtlen, kötelességüket nem vállaló gyenge emberek az ilyen férfiak.
Igen,de én egyre több kérdésnél látom ha válaszadók pőont azt szajkózzák h pl:
1., a gyerek köszönje meg az anyjának h ilyen pasinak szült,és most ott tartanak ahol
2., a nő miért szült vagy vállalt gyereket egy ilyen férfival,úgy kell neki h ott hagyta terhesen,vagy a pici babával
Ezt nem értem,h miért mindig a nőt/anyukát hibáztatják.
Nekem tök rosszul esne ha anyukámat kéne hibáztatnom,mert apám miatt szar,nélkülözös gyerekkorom volt.
Amit Te írsz az is a nőhibáztatást mutatja. Magyarországon ritka az olyat olvasni, hogy de szemét az apa, hogy lelépett és nehéz életet kényszerített evvel a gyerekére, ehelyett az megy a nő a hibás, hogy olyan selejt pasit fogott ki. Mindegy miről van szó, a lényeg, hogy a nőket hibáztassuk, ilyenek miatt is van ilyen silány szinten ez az ország.
Aki a nőt nem érti, hogy miért házasodott össze vagy vállalt olyannal gyereket, az is a nőt okolja a pasit meg szinte felmenti, mert nem tehet róla, hogy hülye mintha vagy olyan kevesek vagy olyan sokak lennének a férfiak, hogy őket nem kéne okolni, akkor se ha ők a hibásak.
Szerintem azért az anyát hibáztatják, mert úgy gondolják az anya dönt arról, hogy legyen-e gyerek. Ez sok esetben tényleg így van.
A másik ok, hogy a nőket felelősségteljesebbnek tartják a férfiaknál. Pedig ez is csak egy elvárás.
A harmadik ok az lehet, hogy ösztönösen kellene megéreznünk ki lesz jó apa, vagy kinek jók a génjei.
Összefoglalva, a nőktől elvárják a tökéletességet, a férfiaktól meg nem :(
Én így látom, bár az én apám előtt le a kalappal.
Miért kéne a nőnek ösztönösen éreznie kiből lesz jó apa?
Szerintem férfi is kell egy gyerekhez így ugyanúgy dönt a férfi is, avval, hogy szexel.
Tudom, nem írtam oda, hogy erre a válaszra reagáltam:
A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:23
Mindkét nemben megvannak azok az emberek, akik rossz tulajdonságairól szó esik, nem lehet azt mondani, hogy a férfiak vagy a nők szemetek, mert ez nem igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!