Hogyan kezelnetek ha tesotok hajnali fel egykor beallitana hozzatok h most a kotlozkodesnel nem sikerult elszallitani motyokat berakja a garazsotokba?
Ha a testvérem, bármelyik családtagom vagy barátom ilyet csinálna, annak jó oka lenne, és szívesen fogadnám, segítenék neki. Én is bármikor számíthatok rájuk, ha bajom van. Vállaltak ők már nagyobb kellemetlenséget is értem, mint egy síró gyerek..
26L
Ti komolyan azt gondoljátok, hogy életbevágó dolog valahová elvinni a cuccotokat a hajnal kellős közepén egy kisgyermekes családhoz??? Már miért lenne olyan sürgős, hogy azt ne tudná intézni fényes nappal???
Persze, ha baleset, vagy bármi TÉNYLEG fontos dolog történik, minden további nélkül... nah de ne már..
Neked sincs még gyereked, aki mellett volna, hogy éjszakákat kellene virrasztani...
Ha tökre nem fontosak azok a cumók, csak szimplán a tesónak nincs jobb dolga, mint azt csinálni, amihez épp kedve szottyan, miért kellene elfogadni és teljesíteni minden óhaját?
Nekem ugyan nincs gyerekem, nem is szeretem őket, de szerintem semmi baja nem lesz ha 1szer fölébred. Nem dolgozik, nem kell korán kelnie, egyszer igazán kibírja. Sok anyuka pattog meg túlreagál egy csomó dolgot a gyerekével kapcsolatban...
Nagyon szeretem a barátaimat és a családomat, így számíthatnak rám, így ha valamelyikük hajnali kettőkor állítana be hozzám eszembe sem jutna beléjük rúgni még egyet, hiszen nyilván már alapból ki vannak bukva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!