Nem félsz, hogy soha többé nem leszel szerelmes?
Nem vagy lemaradva semmiről.Biztosan azért nem tetszik meg senki sem mert csalódtál,hogy nem viszonozták a szerelmed és félsz az újjab csalódástól ezért nem is mersz belevágni!
Fiatal vagy még,sok mindet meg kell tapasztalnod.Merj újra kezdeni,próbálj meg bízni az emberekben(persze nem akárkiben,legyen önbizalmad).Ha bizalom nincs akkor semmi nincs!
a szerelem csak úgy jön.. nincs erre garancia, recept
ez ajándék...nagyobb nálam, beborít..nincs semmi kétségbeejtő itt
Szerintem bármikor betoppanhat a szerelem az életedbe, lehet akkor amikor nem számítassz rá. Szerintem egy kicsit belefáradtál már ebbe az egészbe, amit megértek, de még tudd,hogy fiatal vagy.
Az emberek többsége amúgy is inkább ilyen 25-8 éves korukra találják meg az igazit, vagy lehet egy picivel később is, szóval nem vagy lemaradva semmiről.
"mert semmi garancia nincs,hogy valaha átéljem én is a beteljesült,boldog szerelmet"
Lehet, hogy egyszer nem viszonozták az érzelmeidet, de ez nem garancia arra, hogy sosem fogják viszonozni. Mivel az első szerelmed ilyen kétségbeejtő volt és reménytelen, ezért gondolod úgy, hogy a többi is az lesz. Az első szerelem a többi előzménye. Én is olyan vagyok, hogy nehezen tudok felejteni sajnos:/ Persze az aggodalmad érthető. Próbálj meg egy kicsit ellazulni, ne keresd görcsösen a párodat, mert az csak rossz kapcsolatokba rángathat bele. Próbáld meg egy kicsit lazábban venni a dolgokat.
A szerelem, a szerelem,
A szerelem sötét verem;
Beleestem, benne vagyok,
Nem láthatok, nem hallhatok.
Petőfi Sándor
Szerelem, szerelem, átkozott gyötrelem.
Mért nem termettél meg minden fa tetején,
én meg remélem nem leszek többé olyan szerelmes mint amilyen most voltam s talán még mindig vagyok
összetörte a lelkemet a befejezés
erre még egyszer nincs szükségem :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!