Mi a legrégebbi emléked a gyermekkorodból?
Hány éves voltál akkor?
Én 3-4 éves lehettem amikor odafutottam anyukámhoz,ez maradt meg legrégebbi emlék...
Első emlékem az, hogy kb 2 évesen állok a kiságyamban, és felettem pénzt számolnak.. Nem, nem akkor vettek meg..:)
Mikor kicsi voltam, nem is tudtam miről van szó, csak nagyobbként azonosítottam be, hogy az bizony egy papír húszas volt!:D
A következő emlékem pár hónappal későbbi, már megszületett a húgom, anyám pelenkázta, én pedig mellette álltam, és bohóckodtam a babával. Ő egy pillanatra lehajolt, hogy pelenkát vegyen elő.. És a húgom abban a pillanatban mozdult meg először egyedül, korábban soha. Az oldalára fordult, és mosolyogva felém nyúlt, mert jönni akart hozzám.. És a következő pillanatban már a földön volt. Kórház, mentők, koponyarepedés.. Rám a nagymamám vigyázott, egész hajnalig bőgtem, és nem akartam lefeküdni, vártam haza a tesómat (csak egy hét után engedték haza megfigyelésről..)
Majdnem 20 évig magamat hibáztattam érte, pedig baleset volt:(
Pár évvel ezelőttig tisztán emlékeztem arra, amikor a szobában a nagymamám fogta a két kezem, és járni tanított :)))
Fogalmam sincs, hogy ez mikor volt, és azóta nem is olyan tiszta a kép, de azt hiszem, hogy ez az...
3 éves lehettem amikor anyu elvitt beiratkozni az oviba, és amíg a padon beszélgetett az ovónővel addig mászókáztam, de vhogy beszorultam két rúd közé...csak kapáloztam, mert nem ért le a lábam és nagyon meg voltam ijedve...anyu szedett ki
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!