Mi a legrégebbi emléked a gyermekkorodból?
Hány éves voltál akkor?
Én 3-4 éves lehettem amikor odafutottam anyukámhoz,ez maradt meg legrégebbi emlék...
Én arra emlékszem amikor az egyik ovónéni mindig mondta h vegyünk példát a középsős csoportosoktól pedig én mindig jó voltam.:'( (3éves lehettem körülbelül)
Aztán amikor nem tudom hogy mennyi idős lehettem,de elég pici,és a mamámnál aludtam az unokatesómmal.Volt pár barbim és avval játszottunk,és rávett hogy a sellő barbimnak vágjam le az uszonyát és akkor olyan lesz mint egy kis szoknya. Levágtam,de utána nagyon megbántam és sírtam.:/ Aztán álmosak voltunk és lefeküdtünk,letettük a barbikat az ágy mellé,és valamitől nagyon elkeztünk félni. Folyton a redőnyre nézegettünk,majd megtanította nekem a főimát(mi atyánk ki vagy a mennyekben....)
Aztán felvettük a barbikat magunkhoz,és bebújtunk a takaró alá. Utána megtanított nekem egy dalt,aztán azt hittük h már reggel van és kiderült h mégcsak 10perc telt el a lefekvésünk óta.:D
14L
Két hónappal 3 éves korom előtt, mikor a kisöcsémet hoztuk haza a kórházból. Emlékszem, hogy ott volt mellettem anyu ölében a hátsó ülésen.
Arra is emlékszem, amikor a fülemet kilőtték. Emlékszem egy fodrászatba kellett menni, még arra is emlékszem. Nem negatív élményként maradt meg, egyszerűen csak megmaradt.
Most kérdeztem meg anyukámat, melyik volt előbb, a fülbevalós előbb volt, úgyhogy kb 2 és fél éves lehettem akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!