Mit szólnátok, ha a párotok azt mondaná nektek, nem veletek a legjobb a szex, hanem egy másik kapcsolatában jobb volt?
Sajna vannak még ilyen bunkó pasik. Már bocsi. Mert még ha így is gondolja akkor miért nem tudja megtartani magának a dolgot, oké, hogy őszinteség, de azt is gondolhatta, hogy ez neked rosszul esik.
Kérdezd meg, hogy neki, hogy esett volna ha te mondod ezt.
Nyugi, én is kaptam már ilyesmit a volt barátomtól amikor még együtt voltunk felhívott részegen és azt mondogatta mennyire nem vagyok jó nő. Nem esett túl jól, ezért is és még egy két hasonló beszólás miatt lett ex.
megmondanám, hogy én is örültem, eddig tartott. Egyébként nekem a párom az első, úgyhogy nincsenek ilyen gondjaink:))
(és amúgy is jól megvagyunk ilyen téren...)
szerintem lapát...
Csalódnék benne, és valószínűleg nem tudnám megbocsátani, hogy ekkora bunkó volt, és kivágnám. Ilyet soha nem mondanék senkinek, akár igaz, akár nem. Egy kapcsolatban, amúgy sem ildomos volt barátnőkkel, pasikkal dobálózni...
Az már a múlt, most a jelen van így egymással törődünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!