Miért nem bánik velem ilyenkor normálisan?
Figyelt kérdés
Barátnőmről van szó, ha megjön neki a menstruációja akkor bunkó velem, és úgy beszél velem mint ha én nem ember lennék. Meg teljesen megzavarodik. El vár tőlem valamit egy másik emberrel szemben, az a másik ember megharagszik rám az végett amit elvárt. Utánna meg ha nem teszem meg Ő haragszik meg. De miútán megtettem azútán már nem kellett volna, és maradok egyedül a sz*rba (már bocsánat)
De a legrosszabb az az, hogy a LB-je vagyok Állítolag, de elég sűrűn bunkó velem.
Miért nem tisztel?
2011. márc. 31. 16:16
11/12 A kérdező kommentje:
Lány vagyok én is csak nekem még nem jött meg. De már megbeszéltem vele. Tiszta az ügy
2011. márc. 31. 18:09
12/12 anonim válasza:
Monnd meg az LB- nek, hogy állítsa le magát, nem ö az elsö és egyetlen akinek ilyen problémái vannak havonta, hanem minden felnött nö kezeli ezt a helyzetet. És ezután már ezzel kell éljen, szedje össze magát, nem küldheti el a tanárnöt, fönöknöt, vagy bárki mást sem "ezeken a naponkon" a jó büdös francba...hát veled se tegye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!