Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » SOS! Nem tudom mi van ilyenkor...

SOS! Nem tudom mi van ilyenkor. Vkivel volt már ilyen? Meg fog jönni normálisan? Vagy orvos?

Figyelt kérdés

Szombaton kéne hogy megjöjjön,de már múlthét szombaton azt hittem megjött.Akkor tök normálisan véreztem, de azóta csak barnás véresen "vérzek".Néha nyálkás is. Fel vagyok/voltam fázva.Lehetséges hogy e miatt van ez? Fél éve élek nemi életet.Mindig védekezünk.Többször leellenőrizzük hogy ne e lyukadt ki az óvszer.Eddig nem volt semmi gond.

Kérlek titeket ha volt már veletek ilyen vagy hasonló akkor írjátok le hogy mi lett utána..

Nem igazán szeretnék orvoshoz menni, de anyu azt mondta hogy ha nem jön meg normálisan el kell hogy vigyen..

Köszi előre a válaszokat.

16/L

2010. dec. 8. 06:44
 1/3 Kondor Judit ***** válasza:
Szia!Szerintem nyugodtan menj el a dokihoz ő többet tud mondani mint mi,nem kell félni.De sztem kezd el inni a cickafarkfű teát a női dolgokra való.
2010. dec. 8. 07:33
 2/3 anonim ***** válasza:
Hát, ha nem jön meg, akkor bizony irány a nőgyógyász. Ne félj tőle, nem esz meg, csak megkóstol :) Pláne, ha már nem vagy szűz, az első alkalom után rákszűrés sem ártana menni, amit aztán évente ismételni kell, tudod! Értem, hogy van benned némi aggodalom, de no para! Jobb is ezen túl lenni, fogd fel így.
2010. dec. 8. 09:15
 3/3 anonim ***** válasza:
rákszűrésre, bocs
2010. dec. 8. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!