Komolyan mondom ki van az a bizonyos! Normális ez a nő?!?
Egy év után elköltözünk anyóstól! HALELUJA!
Szombaton cuccolunk át albérletbe.
Voltak jó és rossz pillanatai, mióta bejelentettünk, hogy elhúzunk mint a vadlibák.
Ma délelőtt elkeztdte hajtani a hülyeségét, hogy ugye van vasalónk (van), mert neki csak egy van, de ha kettő lenne adna.
Mondom van, de köszönjük.
Mert ám ki kell vasalni a kicsi fiacskája (férjem) munkásruháját, mert Őt (mármint anyóst) megszólják a férfiak(!) a gyárban, hogy vasalatlan a pólója.
Nem reagáltam...
Erre elkezdi, hogyha meglátja, hogy a férjem vasalatlan pólóban van a melóhelyén, akkor feljön hozzánk és elfenekel.
Már bocsánat, de én ezt poénnak vettem, és finoman kuncogni is merészeltem.
Erre mondja: Nem hiszed így csinálom majd: kikapta a fővő pörköltből a fakanalat és olyat húzott a se..lymes ülőgumómra, hogy azt az oldalt most is lelógatom a székről, mert be is kékült.
ti hogy reagálnátok ezt le?
Ha elmondtátok, én is leírom mit tettünk mi.
"Én megfordultam, elvettem a fakanalat, kettétörtem, és kijelentettem, hogy itt és most vége a barátságnak."
Pont ezt akartam írni arra, hogy én mit reagáltam volna :)
Hát ez nagyon jó! Bearanyoztad az estémet! :D
A felmenőid között nincs véletlenül humorista? Ahogy ezt leírtad, hihetetlen jó. Még mindig sírva röhögök.
Mindenképpen írd meg mit szólt a férjed.
jól csináltad :)
szerintem én se ütöttem volna meg anyósomat, de az biztos, hogy nagyon kiakadtam volna!
remélem a gyerekeiteknek mikor mesélitek már tudtok rajta nevetni :)
Én már most is röhögök rajta. Egyszerűen ostoba ez a nő, komolyan.
Na lefekszem aludni. Majd megírom mi volt rá a reakció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!