Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Komolyan mondom ki van az a...

Komolyan mondom ki van az a bizonyos! Normális ez a nő?!?

Figyelt kérdés

Egy év után elköltözünk anyóstól! HALELUJA!

Szombaton cuccolunk át albérletbe.

Voltak jó és rossz pillanatai, mióta bejelentettünk, hogy elhúzunk mint a vadlibák.

Ma délelőtt elkeztdte hajtani a hülyeségét, hogy ugye van vasalónk (van), mert neki csak egy van, de ha kettő lenne adna.

Mondom van, de köszönjük.

Mert ám ki kell vasalni a kicsi fiacskája (férjem) munkásruháját, mert Őt (mármint anyóst) megszólják a férfiak(!) a gyárban, hogy vasalatlan a pólója.

Nem reagáltam...

Erre elkezdi, hogyha meglátja, hogy a férjem vasalatlan pólóban van a melóhelyén, akkor feljön hozzánk és elfenekel.

Már bocsánat, de én ezt poénnak vettem, és finoman kuncogni is merészeltem.

Erre mondja: Nem hiszed így csinálom majd: kikapta a fővő pörköltből a fakanalat és olyat húzott a se..lymes ülőgumómra, hogy azt az oldalt most is lelógatom a székről, mert be is kékült.

ti hogy reagálnátok ezt le?

Ha elmondtátok, én is leírom mit tettünk mi.

2011. márc. 30. 21:54
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
93%
Egyre inkább égető szükségét érzem, hogy indítson valami rátermett ember egy "anyósnevelő" tanfolyamot. Tudjátok, úgy vagyok vele, hogy az idősebb embert tisztelni kell, de a hülyét nem!! Velem ezt csinálta volna, én is azt tettem volna, amit a kérdező. Csak hozzátettem volna, hogy még egy hasonló húzás, és onnantól a tarkóján hordja az orrát.
2011. márc. 30. 22:34
 22/41 anonim ***** válasza:
89%
Én egyszer egy vágódeszkát törtem ketté, igaz, az a földön landolt, így egyszerűbb volt. (szegény anyukám beteg volt, memória zavar, és nagyon furán viselkedett, be akarta venni az összes nyugtatóját egyszerre, idegemben a földhöz vágtam a kezemben lévő deszkát, de meg is lett a hatása :D :( Pár perc múlva nem is emlékezett rá. )
2011. márc. 30. 22:37
 23/41 anonim ***** válasza:
94%

"Én megfordultam, elvettem a fakanalat, kettétörtem, és kijelentettem, hogy itt és most vége a barátságnak."

Pont ezt akartam írni arra, hogy én mit reagáltam volna :)

2011. márc. 30. 22:44
 24/41 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez nagyon jó! Bearanyoztad az estémet! :D

A felmenőid között nincs véletlenül humorista? Ahogy ezt leírtad, hihetetlen jó. Még mindig sírva röhögök.

Mindenképpen írd meg mit szólt a férjed.

2011. márc. 30. 22:46
 25/41 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon jó :D:D
2011. márc. 30. 22:48
 26/41 anonim ***** válasza:
100%
ezt jobban nem is csinálhattad volna :D engem is érdekel mi volt a reakció:)
 27/41 anonim ***** válasza:
100%

jól csináltad :)

szerintem én se ütöttem volna meg anyósomat, de az biztos, hogy nagyon kiakadtam volna!

remélem a gyerekeiteknek mikor mesélitek már tudtok rajta nevetni :)

28/41 A kérdező kommentje:

Én már most is röhögök rajta. Egyszerűen ostoba ez a nő, komolyan.

Na lefekszem aludni. Majd megírom mi volt rá a reakció.

2011. márc. 30. 22:51
 29/41 anonim ***** válasza:
100%
A reakcióra én is kíváncsi vagyok. Majd írd meg mi volt
2011. márc. 30. 22:57
 30/41 anonim ***** válasza:
100%
ÉN LEORDIBÁLTAM VOLNA A FEJÉT.nem a gyereke vagy.felnőt ember és ha elköltöztök és nem vasalod a ruháját az már nem az ő szégyene hanem a tied lesz./persze ha van erre igény/én is vasaltam a férjem ruháját mikor össze kerültünk de ő kijelentette hogy a munkásruhát nem kell.az én szememben szánalmas az ilyen nő.fujjj.
2011. márc. 30. 23:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!