Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Komolyan mondom ki van az a...

Komolyan mondom ki van az a bizonyos! Normális ez a nő?!?

Figyelt kérdés

Egy év után elköltözünk anyóstól! HALELUJA!

Szombaton cuccolunk át albérletbe.

Voltak jó és rossz pillanatai, mióta bejelentettünk, hogy elhúzunk mint a vadlibák.

Ma délelőtt elkeztdte hajtani a hülyeségét, hogy ugye van vasalónk (van), mert neki csak egy van, de ha kettő lenne adna.

Mondom van, de köszönjük.

Mert ám ki kell vasalni a kicsi fiacskája (férjem) munkásruháját, mert Őt (mármint anyóst) megszólják a férfiak(!) a gyárban, hogy vasalatlan a pólója.

Nem reagáltam...

Erre elkezdi, hogyha meglátja, hogy a férjem vasalatlan pólóban van a melóhelyén, akkor feljön hozzánk és elfenekel.

Már bocsánat, de én ezt poénnak vettem, és finoman kuncogni is merészeltem.

Erre mondja: Nem hiszed így csinálom majd: kikapta a fővő pörköltből a fakanalat és olyat húzott a se..lymes ülőgumómra, hogy azt az oldalt most is lelógatom a székről, mert be is kékült.

ti hogy reagálnátok ezt le?

Ha elmondtátok, én is leírom mit tettünk mi.

2011. márc. 30. 21:54
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:
Ja és mindezt komoly arccal. Azután próbált hozzám szólni, de valahányszor levegőt vett, hogy elkezdje, elmentem onnan.
2011. márc. 30. 22:17
 12/41 A kérdező kommentje:
Most jut eszembe, basszus, hogy az az ÉN fakanalam volt! És szerettem.
2011. márc. 30. 22:22
 13/41 anonim ***** válasza:
100%
Jól tetted, kedves kérdező! Kíváncsi leszek, mit szól a férjed!
2011. márc. 30. 22:23
 14/41 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:
100%
hehe, ennek a történetnek a folytatására én is kíváncsi vagyok. :-))
2011. márc. 30. 22:24
 15/41 anonim ***** válasza:
77%
hogy törtél el egy fakanalat puszta kézzel :O :D :D?
2011. márc. 30. 22:24
 16/41 anonim ***** válasza:
96%
Nekem is van kedvenc fakanalam, átérzem azt a -basszus-t. Én azt mondtam volna, hogy mama, nem hiszi el, hogy én meg visszakézből... nem hiszi? Megmutatom!
2011. márc. 30. 22:25
 17/41 anonim ***** válasza:
79%
Azonmód kettétörve dugtam volna fel a seggébe, természetesen a szálkás végével felfelé.
2011. márc. 30. 22:26
 18/41 anonim ***** válasza:
96%
Nekem anyu egyszer a fakanalat a fenekemen törte el, lehetséges, hogy puszta kézzel kettévágta mérgében. Lehet, nekem is sikerült volna... az anyós fején...
2011. márc. 30. 22:28
 19/41 anonim ***** válasza:
100%
húúú az igen! kemény vagy! jól csináltad! én is megcsináltam volna ha velem ezt csinálná!
2011. márc. 30. 22:29
 20/41 anonim ***** válasza:
100%
Ez beteg...A házba nem engedném be.A párod mit szól?
2011. márc. 30. 22:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!