Tőlem lop az élettársam! 7 éve vagyunk együtt, ez idő alatt ő soha semmi munkát nem végzett, tehát nem is volt fizetése. Viszont a széfet bármikor használhatta amibe én tettem be a pénzt. -folyt. Lentebb- Fordulhatok ügyvédhez?
7 év után derült ki számomra, hogy több millió forintot DUGDOS a lakásban előlem. Amikor megtaláltam a pénzt, és kérdőre vontam egyszerűen hazudott. Mit tegyek?
Tudom, hogy tőlem illetve a széfből vette el, mert olyan köteg pénzt is találtam nála amit még én vettem ki a bankomból, és a bank logójával ellátott pénzgyűrűbe van még mindig becsomagolva.
Hihetetlen. Nem térek magamhoz.
"nem is volt fizetése. Viszont a széfet bármikor használhatta amibe én tettem be a pénzt"
Bocsánat, de ha használhatta a tudtoddal széfet, akkor ez szerintem nem lopásnak számít, de talán tévedek.
te eltartottad ezt az embert? 7 évig?
miről beszélünk????
bocs, de te vagy a balga!
Nem érzem magam balgának, sem balféknek. Én dolgoztam, ő otthon volt, gyereket nevelt, ellátta a háztartást, az is MUNKA! Nagyon jól keresek, semmi szükségünk nem volt rá, hogy ő is elmenjen dolgozni. Nálunk nincs enyém-tiéd, azért is nyúlhat a széfbe, mert az a pénz közös. Viszont lopásnak érzem, mert úgy vett el (milliókat) hogy nekem nem szólt róla. Nem 50 ezer forintról beszélek, hanem több millióról amit megtaláltam. Vissza fogom venni, és ha minden kötél szaka akkor ügyvédhez fogok fordulni. Amikor rákérdeztem, hogy kié az a sok pénz, akkor elkezdett hazudni, hogy nála van megőrzésre, de senki olyat nem tudott mutatni aki rábízta volna, csak jött egyik hazugság a másik után, és számomra nyilvánvaló lett, hogy a széfből vette ki, és rejtette el. Egy barátom azt mondta, hogy szerinte készül(t) engem elhagyni, és ezzel biztosította be magát. Na de majd ennek is a végére járok.
Mindenkinek nagyon köszönöm a hozzászólást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!