Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lenne a véleményetek ha...

Mi lenne a véleményetek ha lányotok egy külföldivel jönne össze / házasodna meg?

Figyelt kérdés
Mondjuk egy svéd vagy egy norvég nemzetiségű férfival. Elfogadnátok?Vagy örülnétek neki? ( kiköltözne esetleg Svédországba/Norvégiába-esetleg véglegesen- és ritkábban járna haza.)
2011. márc. 30. 15:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
50%
Örülnék neki, ugyanis én is svéd vagyok.
2011. márc. 30. 18:31
 12/19 A kérdező kommentje:
mármint minek örülnél? :-)
2011. márc. 30. 20:25
 13/19 anonim ***** válasza:

Örülnék ha valóban boldog lenne az illető mellett,bár az,hogy ritkán jár haza már nem lenne olyan jó,de el fogadnám,csak legyen boldog.Kapcsolattartásra ott az internet,telefon,hazajön úgyis ha tud,meg a szülő is kimehet hozzá pár napra ha megteheti anyagilag.

"Én elfogadnám mert nem az én életemről van szó hanem a lányoméról :-) Nem lehetek önző! "

2011. ápr. 2. 13:22
 14/19 anonim ***** válasza:
67%
Még boldog is lennék hogy nem egy tipikus magyar kőbunkó a párja aki csak guminőnek használná és lefacolhat ebből a putriból.
2011. ápr. 2. 13:31
 15/19 anonim ***** válasza:

Én már annak is örülnék, ha lenne feleségem, hát még annak ha lányom is lenne.

De ha egy külföldihez menne feleségül akkor meg mindannyiójukat a keblemre ölelném ahányszor csak látnám őket, meg várnám állandóan, hogy mikor hívnak meg magukhoz!

2011. ápr. 2. 14:13
 16/19 anonim ***** válasza:
70%
Mit számít az ha két felnőtt ember őszintén szereti egymást hogy az egyikük melyik országból jött? Ha felnőtt el kell engedni legyen azzal akit szeret mert az élet ezzel jár. Ilyenkor csak az ő boldogsága számít és gátat szabni a boldogságának önzőség lenne.
2011. ápr. 2. 15:47
 17/19 anonim ***** válasza:

Mi lenne a véleményem?

Az ő élete, ha neki így jó lesz, akkor igyekszem elfogadni a döntését és támogatni, egyébként meg támogatnám külföldi útkeresését, mert itthon már szinte semmi jövője nincsen a mostani fiataloknak.

S a skandináv államok egész jó helyzetben vannak, svédekről legalábbis én jókat hallottam. :)

S igyekezném minél gyakrabban meglátogatni, esetlegesen lehet én is mennék. Ennyi. :)

2011. ápr. 2. 17:27
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Az első gondolatom az lenne, hogy de qva nehéz lesz megtanulni svédül/norvégul. :-) Engem abszolút nem zavarna a dolog csak annyiban, hogy nem igazán tudnék kommunikálni a vejemmel. Mondjuk ezen nem múlna, megpróbálnám legalább társalgási szinten elsajátítani az adott nyelvet.

A kiköltözés sem zavarna annyira, mert most is 300 km-re élünk egymástól (iskola miatt anno elköltözött otthonról és ott kapott aztán állást is) és csak 2 havonta tudunk találkozni. Gyakran beszélünk skype-on, sokszor ír e-mailt. Hiányzik nagyon, de hát ez a dolgok rendje. Nekem csak egy dolog fontos, hogy boldogok legyenek a gyerekeim. Mindenkit szeretettel fogadok a családban egészen addig, amíg nem bántják azokat, akiket szeretek.

2011. ápr. 2. 18:44
 19/19 anonim ***** válasza:
Nekem a szuleim mentek vissza magyarorszagra mikor en felnottem, (en kulfoldon szulettem) akartak, hogy menjek en is, de maradtam, mert ide kotott az eletem. Ez igy meg kicsit komplikaltabb:D De megertettek, elvegre is ok akartak koltozni
2011. ápr. 2. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!