A helyzet: húszas éveitek elején vagytok,4 éve éltek együtt boldogan (hogy házasság vagy élettárs mindegy) és a párodról ezután kiderül hogy Sclerosis Multiplexes. (eddig ő sem tudta) Mit teszel ezután?
És mit várnál el tőle fordított helyzetben?
(vagy bármilyen betegség aminek súlyos következményei vannak vagy lesznek vagy lehetnek)
Szia...Itt mindenki csak pozitìvan ìr 1-2 kivétellel tapasztalat nèlkül..Én most megírom az én tapasztalatomat..amiben sajnos a fákdalmas oldalt jell majd meglátnod...
A feleségem 11éve SM beteg..23 évesen derült ki...sajnos az elmúlt 5 évben rohamisan romlott az álkapota fizikailag és mentálisan még jobban ...az elmúlt 2 évben azt mondja hogy csak úgy áramlanak tömegével a gondolatok...persze a negatìvak..mindenkit utál már és az ellenséget látja mindenkivel...én vele maradtam tisztességesen éltem mellette....nem uszom nem járok el haverokkal ...má4 nincs3nek i s...nem 8szok...minden pénzem lerakom és elszámolok vele ..amikir nem dolgozok velevagyok és nem megyek sehova..még i s én vagyok a rossz...barmikor elkezdünk beszélgetni vakamivel mindig belém áll...sőt van hogy ..meg s3m szólalok csak éppen eszek vagy f8lmet nézek és akkor 8s belém áll..ha nőkjel dogozom akkir azt mondja azokkal csalom ha vérfiakkal dolgozom akkor homokos vagyok és azzal csalom ....persze mind ezt a lehető l eggusztustalababb mód9n tákalja a 14 éves lányom előtt porig alázva engem..már alig vannak tidzta pillanatai ..egyszerűen a személyem zavarha..ha kimegy3k a boltba azt hiszi találkám van vagy sumákba 5elefonalok valak8vel...s3mmi nem jó neki pedig igyekszem mindent úgy csinálni hogy neki megfeleljen...5 év alatt 12 munkahelyem volt mert heii semelyik sem felelt meg..segìtséget nem fogad el senkitől...tőlem várja hogy előteremtsem a pénzt és otthon ápoljam egyszerre na meg a hivatalos és iskolai ügyeket i s intézzem...Az orvosa mondta hogy gyógytornázni kell mert sorvadnak az izmai...leszarja...már csak járó kerettel tid megtenni pár lépést ha biztosítekkén fogom a ka4ját..
Én us úgy voltam hogy ki tartok mellette nert szeretem...de az elmúlt 5 évben l assan leépítette és már elmúlt minden szeretetem..annyiszor bántozt meg..és nem beszélve arról hogy 2 éve egy kirobbanása alkalmával vállon szúr a konyha késsel..amitől ke i s sokkolt...pár hónapja vívódok mert a szivem mélyén nagyon sajnàoom de már pokol melkette minden oercem és érzem hogy egyre depressziósabb leszek..nem beszélve arról hogy a lányom mit él át!!!!...Sajnos el fogom hagyni mett már tönkre mentem ...lelkileg egy roncs vagyok...és nem a gondozásától hanem a vi selk edésétől...
Kìvánom hogy veletek ne essen meg ez és ne engedd hogy mindenkit kassan elmarjon magától...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!