Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha kiderülne a párotokról,...

Ha kiderülne a párotokról, hogy eltitkolt előtletek évekig valamit, mit gondolnátok róla?

Figyelt kérdés

Pénzügyi dologról van szó. Tegnap este derült ki, hogy párom a tudtom nélkül havi több tízezer forintot fizet egy hitelkártya törlesztésre. Ez úgy bukott ki, hogy megkérdeztem, mennyi van most a számláján és gyanúsan kevés volt. 5 ezer forint. Holott én vállaltam a havi családi költségek 80 %-át. Amúgy évek óta téma ez, hogy neki mindig elmegy a pénze. Vagy mínuszban van, vagy éppen csak pár ezerrel nulla fölött. Szóval próbált ködösíteni, hogy ő is vásárolt meg ezt meg azt. De én tudom, hogy én fizettem a sokkal nagyobb részt ebben a hónapban, tehát fizikailag lehtetlen volt, hogy csak ennyi legyen neki. Aztán másodszor kérdeztem rá, hogy nincs valami más, ahova elmegy még pénz? Akkor kibökte, hogy 2008 óta fizet valamit, amit nem mondott el, mert szégyellte. :(( Most mi a francot csináljak? Én meg évek óta megszakadok anyailag. A házasságban milyen dolog már, hogy nem őszinte valaki? Le vagyok sújtva.

Tavaly nyáron már írtam ebben a témában, akkor még nem tudtam, hogy van eltitkolt kötelezettsége is. :S

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

2011. márc. 30. 08:52
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

"Tehát adtál-e okot arra, hogy a férjed szégyenkezzen előtted?"

Az én tudomásom szerint nem. A kérdésemben belinkelt tavalyi kérdésben sokmindent leírtam. Én mindig megértettem, pátyolgattam ha nem volt állása, fizettem zokszó nélkül (elég nehezen) a dolgokat. Ha volt állásra, akkor is ő fizette a kevesebbet a közös dolgokra. Úgy gondoltam, hogy őszinték lehetünk egymáshoz. Nekem ez egy óriási rúgás, hogy ennyire titkolózott. Most kiderült amúgy, hogy még 2,5 évig kell fizetnie, kb. 800 Ft van még a hitelből negyven ezrével. :( Tehát még ennyi ideig tuti titkolózni akart volna. Gáz.

2011. márc. 30. 11:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!