Mit választanátok? Mentek külföldre, jól kerestek vagy itthon rossz munkát csináltok, kevés pénzért, de azzal vagytok akit szerettek? A külföld nem végleges, csak amíg megszedem magam.
Én voltam kint több helyen is, hogy majd ott jobb lesz mint az előző...hát nem az...szóval már csak ezért is a pasi...
meg én nem tudnék olyan önző lenni hogy valakit kicipeljek mert nekm az jó, lehet hogy ő nem is akarja....
Ha neked ez minden vágyad, hogy megpróbáld külföldöt, és a barátod még nem is komoly, akkor indulj el külföldre. Szerintem ne mondj le nagy vágyadról egy bizonytalan nem érett kapcsolat miatt.
Azonban a számításodban legyen, hogy nem biztos, hogy sikerül megszedned magad, viszont az is előfordulhat, hogy úgy megtetszik, hogy haza sem akarsz menni, sőt barátot is találhatsz. stb.
Én írtam ki ezt a kérdést:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Én csak azért kényszerülök ismét itt hagyni a férjem, mert nem találok munkát és a mindennapi megélhetésünk sincs biztosítva.
Mikor először kimentem 1,5 éve voltunk együtt és akkor - noha volt munkám - az akkori minimálbéres fizetésemmel esélyünk sem volt, hogy összeházasodjunk.
Nem akartunk hatalmas lagzit, nem is volt, de a szűk családot mindenképp szerettünk volna megvendégelni és ez 350 ezerbe került (ruha, vacsora, fotó, minden együtt).
Ezért mentem ki, 2 hónapig bírtuk, majd hazajöttem és azt mondtam, nincs az a pénz ami megéri azt a hatalmas szenvedést.
Ha most találnék olyan állást, ahol akár csak netto 50 ezret(!!) kapnék, egy percig nem gondolkoznék, hogy maradjak-e, maradnék a férjem mellett.
Viszont sajnos kevés errefelé az álláslehetőség és már nagyon szeretnénk babát is, így a leendő közös gyermekünkért meg kellesz hoznom ezt az áldozatot, hogy kimenjek.
Azon egy percig sem agyaltam, hogy kibírja-e a kapcsolatunk, maximálisan megbízunk egymásban és nem évekről van szó.
Anno volt egy másik kapcsolatom fiatalabb koromban, akkor 2,5 év után mentem ki fél évre au pairnek és utána is együtt voltam még a fiúval 1 évig, nem amiatt szakítottunk, hogy én elmentem.
Azt csak te tudhatod, érezheted, mennyire kötődtök egymáshoz, fog-e rád várni/fogsz-e rá várni.
Azt is csak te tudhatod, megéri-e neked a pénz miatt vállalni az utazást, vagy látsz rá esélyt, hogy itthon, az itteni fizetésedből is tudsz majd boldogulni.
Azt viszont még te sem tudhatod, csak sejtheted, milyen lesz külön élni amíg meg nem tapasztalod.
Érdekes, az első alkalommal ugyan nagyon hiányzott az akkori barátom, viszont aránylag gond nélkül ment el a fél év.
Most viszont, mikor az akkor még leendő férjem hagytam itt, a szívem szakadt meg, életemben nem szenvedtem még úgy, mint akkor.
Kapcsolata válogatja.
Nekem az első nem volt az igazi, ezt már legbelül talán akkor is éreztem.
Szóval dönts szíved szerint, mi max. csak tapasztalatokat írhatunk és tanácsokat, de döntened neked kell.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!