Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ilyen létezik, vagy csak...

Ilyen létezik, vagy csak engem néznek hülyének? Hogy azok akik nagyon rég együtt vannak azok megcsalják egymást.

Figyelt kérdés
19 vagyok és 25-26 évesekkel arról beszélgettem, hogy mikor én is olyan 22-23 leszek másképpen fogom látni a világot és a párkapcsolatot, mert az ember, akivel együtt van több éve, azt megunja és a megcsalásroló meg el lehet hallgatni, mert ez a normális.
2011. márc. 29. 21:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
89%

Több kapcsolatom is volt. Egyszer, az első kapcsolatomban , 15 évesen , csak azért, hogy kipróbáljam, milyen, csókolóztam valaki mással egy buliban. De ezen kívül soha nem csaltam meg senkit.25 éves múltam. Engem sem nagyon csaltak meg.

Szerintem ez egy komoly erköcsi dolog, h megcsalod-e a másikat, vagy sem. Meg lehet azt állni, én például nagyon egyszerűen megállom. Amint ilyen helyzet adódott, még az össezjövés előtt szakítottam a másikkal, annyira mocskosnak éreztem magam már a gondolatától is, hogy együtt vagyok valakivel, és átverem azzal, hogy másra gondolok.

2011. márc. 29. 22:28
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Ez emberfüggő. Akinél belefér a megcsalás és nem tiszteli a párját, az akár 1 hónap után is félreléphet, nem kellenek ahhoz évek. De van ellenpélda is.

Nővéremék pl. 17 éves korukban ismerkedtek meg, 24 évesen összeköltöztek, és 2 hónap múlva (28 éves korukban) lesz az esküvőjük. Persze ennyi idő alatt voltak hullámvölgyek a kapcsolatukban, de soha nem csalták meg egymást.

Amúgy elég befásult ismerőseid lehetnek. Gondolom már kiégtek, annak ellenére, hogy csak 25-26 évesek...

2011. márc. 29. 23:05
 13/18 anonim ***** válasza:

Én is találkoztam ilyen emberekkel, láttam is ilyen eseteket, de ellenpéldákat is. A félrelépés nem "kötelező", sőt a szerelem elmúlása sem egy hosszú kapcsolatban.

Sokan ráadásul még ha együtt is élnek, alig tudnak minőségi időt együtt tölteni: beszélgetve, romantikázva, összebújva, vagy házon kívül "randizgatva". (Vagy akár a hétköznapokat feldobva, pl.közös főzés) Sokan inkább a párjukkal töltenének több időt, mintsem félrelépjenek.

2011. márc. 30. 00:00
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem törvényszerű, de sajnos sok esetben megtörténik.

Én soha nem csalnám meg a férjem (13 éve), és tuti, hogy Ő sem engedm. Na ez frankón naívnak hangozhatott egyesek szemébe. Valószínűleg olyanokkal beszéltél, akik nem hűséges típusok, de nem kell olyanná változz, és elfogadd, hogy a megcsalás a normális. Mert nem az.

Megbízni viszont elég nehéz, attól függ mióta ismered, milyenek a szülők, milyenek a hajlamai. Remélem megtalálod az igazi nem megcsaló társat ! :-)

2011. márc. 30. 01:01
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

15 évesen ismertem meg a férjemet, 18 voltam mikor összeházasodtunk.18 éve vagyunk együtt, és bizton állíthatom, hogy nem csalt meg, és én sem Őt.

Marhaság amit beléd akarnak beszélni.

2011. márc. 30. 08:18
 16/18 anonim ***** válasza:

A megcsalás nem normális.ha már unod lépj inkább le.És sajnos létezik ilyen.

Mi 5 és fél éve ismerjük egymást,és 5éve hogy eggyütt vagyunk.Voltak hullámvölgyek nem is kicsik(nem megcsalásból adódóan),de soha nem csaltuk meg egymát,s nem is fogjuk.Ha már úgy érezzük(még ha már csak az 1ik is fél) hogy nem működik akkor vége,vagy megbeszéljük a dolgokat.Mi ezt tisztáztuk amikor összejöttünk,megbeszéljük s ha nem működik akkor legyen vége.Pár hete beszéltük hogy megfordult e már a fejünkben hogy szakítsunk valami miatt,a párom(26/F) mondta hogy amikor kb 2éves kapcsolatban voltunk,na az akkoriban nem volt semmi,nekem is fordult már meg a fejemben(féltékenység).De szerettük/szeretjük egymást.Mi mindíg megbeszéljük a dolgokat,pedig vannak viták.

24/L

2011. márc. 30. 10:27
 17/18 anonim ***** válasza:

10:27-es vagyok.Elfelejtettem.:Szerintem a szerelem egy idő után elmúlik,csökken(szerintem nálunk is)de tiszteljük,szeretjük egymást,és már olyan erős kötödést(nem megszokás) érzünk egymás iránt ,mintha nagyobb lenne a szerelemnél.

Bocsi de most ezt nehezen fogalmaztam meg!:)

2011. márc. 30. 10:32
 18/18 anonim ***** válasza:

a megcsalás soha az életben nem volt, nem az, és nem is lesz normális 50 év házasság után sem!!!

én életem első szerelméhez mentem hozzá, rajta kívül nem létezett és létezik más férfi a szememben. soha nem csaltam, soha nem csaltak és eszem ágában sincs...illetve engem sem fog sohasem megcsalni a férjem...!! 8 éve vagyunk együtt... és egyáltalán nem unjuk egymást. ha szeretsz valakit, nincs olyan hogy képes lennél megunni!!!!

2011. márc. 30. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!