Őszintén! Titeket zavarna, ha a párotok (férfi) egy nővel járna rendszeresen squasholni?
Ó nem mindig a kor számít! Csak, hogy tudd...nem mindig a fiatalabb az új! Ezzel nem azt akarom mondani, hogy tuti összeszűrték a levet, csak, hogy ne nézzünk már szar nőnek egy negyven felé közeledő nőt se! (:
21/N
Engem nem zavarna. Igaza volt annak, aki azt írta, ennyi erővel ne menjen ki az utcára, ne utazzon busszal, mert ott is vannak nők. Szerintem teljesen belefér, hogy egy kolléganőjével sportol.
Amúgy valóban nem kellene "leírni" a nálad idősebb korosztályt. Nem egy 40-es nőt tudnék mutatni, akivel a huszonéves fiúk is szívesen ágyba bújnának...
23L
"Nem hiszem, hogy 21 évesen egy 40-hez közeledő férjes asszonyra kellene féltékenynek lennem."
Sose becsüld le az ellenfelet! Ez örök igazság.
Mindazonáltal az évekkel nem csak a ráncok, hanem a rutin is nagyobb lesz. :-)
Egyébként engem zavarna. Azt hiszem...
kééépzeld, az én barátom meg együtt szokott tanulni az egyik LÁNY csoporttársával.
nem emiatt fogom kitépni a hajamat, az tuti.
én meg a barátnőmmel járok squasholni.
egyébként miért nem te mész vele, ha ez ennyire zavar?
Ha újkeletű ez a nagy barátság a párod meg a nő között, akkor én résen lennék. Az én páromnak is vannak nőnemű barátai még gimnáziumból, egyetemről, de ha hirtelen barátsága szövődne egy másik nővel, annak nem igazán örülnék. Ami nálam abszolút nem fér bele, az az ellenkező neműekkel való flörtölgetés. Én se smúzolok más pasasokkal. Remélem, nem az fog kiderülni a párodról, hogy a "fix időpont" fix kufircolást jelent valójában...
25 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!