Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Őszintén! Titeket zavarna, ha...

Őszintén! Titeket zavarna, ha a párotok (férfi) egy nővel járna rendszeresen squasholni?

Figyelt kérdés
Mindig ugyanakkor mennek, ez egy fix időpont.
2011. márc. 29. 20:24
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Ebben az esetben nem, akkor, ha a kapcsolatomban minden rendben van...
2011. márc. 29. 20:35
 12/32 A kérdező kommentje:

Fel sem merült, hogy vele menjek, már azelőtt is járt squasholni, hogy mi megismerkedtünk volna (igaz, azt nem tudom, hogy kivel). Nem ismerem a nőt, csak látásból.

Nekem is megvan az életterem, és neki is. Csak több ismerősöm megjegyezte, hogy ő nem nézné el, ha ilyen lenne a párja, erről jutott eszembe a kérdés.

2011. márc. 29. 20:38
 13/32 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem zavarna, megbízok benne
2011. márc. 29. 20:45
 14/32 anonim ***** válasza:
ha téged annyira nem zavarna,nem irtad volna ki ezt a kérdést...
2011. márc. 29. 20:46
 15/32 anonim ***** válasza:
Én egyszer velemennék, csak úgy, hogy érdekel, milyen ez a sport, és ha örülne nekem, és örömmel venné a kérést, én megnyugodnék. És megiserkedhetsz a másik hölggyel, és ha rajta sem látsz semmi gyanúsat, akkor nincs is.. sztem.
2011. márc. 29. 20:49
 16/32 anonim ***** válasza:
Az én exem is mindig nőkkel squasholt. Engem is elvitt párszor, de akkor a nők nem voltak ott. :) Engem zavart, de ha mertem megjegyzést tenni, akkor még én voltam leteremtve. Rendszeresen, még hétvégén is velük játszott. Azt hiszem 2 ilyen partner volt, de engem nem mutatott be nekik. Vajon miért? :) Amúgy elváltam tőle, persze nem (csak) ezért, hanem sok-sok más okból (is).
2011. márc. 29. 20:58
 17/32 anonim ***** válasza:
Nem zavarna,sportolni megy .Ennyi erővel ne járjon dolgozni,ne lépjen utcára,ne buszozzon mert ott is találkozik nőkkel.
2011. márc. 29. 21:01
 18/32 A kérdező kommentje:
Nem, engem tényleg nem zavar. Nem hiszem, hogy 21 évesen egy 40-hez közeledő férjes asszonyra kellene féltékenynek lennem.
2011. márc. 29. 21:02
 19/32 anonim ***** válasza:
0%
Tuti dugnak.Vagy ha nem vagy fognak.Vagy ha az sem,akkor pedig valamelyikük nagyon szeretne a másikkal.Kérdés hogy melyikük?
2011. márc. 29. 21:14
 20/32 anonim ***** válasza:
Igen, zavarna.
2011. márc. 29. 21:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!