Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy álljak hozzá? Tegyek...

Hogy álljak hozzá? Tegyek úgy, mintha mi sem történt volna?

Figyelt kérdés

3 éve élek boldog párkapcsolatban,de ezt a szüleimnek csak 1 éve mondtam el,mert nagy köztünk a korkülönmbség(17 év),de az minket nem zavar.Amikor elmondtam otthon,apa azt mondta,hogy vagy a páromat választom vagy pedig őket.Én a páromat választottam,mert teljes szívemből szeretem.Akkor a barátomhoz költöztem ,a szüleimmel minden kapcsolatot megszakítottam.A nővérem is ebben a városban él,vele gyakran találkozunk.Ő jóban van a szüleimmel,ünnepeket náluk tölti,sokszor megy hozzájuk.

Van egy 7 hónapos kislányunk,nagyon szeretjük.Amikor terhes voltam,akkor éreztem a legjobban,hogy jó lenne,ha velem lenne néha anya,de a tesóm is sokat segített.De viszont a nővérem véletlenül elkottyantotta azt,hogy van egy kisbabám.A szüleim ezt nem tudták,gondoltam,hogy elmondom nekik,de féltem,hogy mi lesz,ha nem fogják szeretni,nem lesznek rá kíváncsi.

Anya most fel szeretné velem venni megint a kapcsolatot (ezt a nővérem mondta),találkozni szeretne velünk.

Nekem is nagyon hiányoznak,de nem tudok,hogy mit kéne tennem...

Beszéljük meg a történteket vagy tegyek úgy,mintha az elmúlt 1 év meg sem történt volna.

2011. márc. 28. 17:08
1 2
 11/12 Raffi ***** válasza:
100%

A leghülyébb szülői hiba amit apád csinált. Mi az hogy vagy ő, vagy mi? Egyszerűen kirúgtak a házból, itt ez a lényeg.

De ennek ellenére vedd fel velük a kapcsolatot, és az elmúlt egy évről meg csak futólag beszéljetek, persze ez attól is függ, hogy milyen az ő hozzáállásuk.

2011. márc. 30. 12:10
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Én voltam hasonló helyzetben.

Anyám sokszor megszivatott, sok keserűséget okozott és a férjem is ellenezte. Aztán mikor 7 hónapos terhes voltam az első gyerekünkkel véletlen találkoztunk. Onnantól mintha kicserélték volna. Igaz én nem nagyon tudtam megbocsájtni, kicsit untam, hogy hülyét csonál belőlünk, aztán meg jön mintha mi sem történt volna.

Aztán kiosztottam, hogy ezen gondolkozzon el. Ezt ő úgy értelmezte, hogy ne keressen többet.

Majd úgy döntöttünk, hogy összeházasodunk (első gyerek ekkor volt 1 éves) és sokáig rágódtam azon, hogy meghívjam e. Hát végül meghívtam! DE előtte elmentem hozzá és letisztázunk néhány dolgot.

Azóta úgy ahogy rendeződött a kapcsolatunk, de néha eszembe jutattaja... a régi "szép" időket. Olyankor inkább eljövök. Megfogadtam, hogy én többet nem cirkuszolok vele.

Szerintem tisztázd le és induljatok új lappal!

Sok szerencsét hozzá.

2011. márc. 30. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!