Vajon minden férfi "csábítható" bizonyos szintig?
Akár párkapcsolata van, akár házas. Minden férfit el lehet csábítani valahogy, ha elég kitartó a nő? Mit gondoltok?
Pl a kapcsolata a férfinak hullámvölgyben van, és pont "jókor" lép be egy harmadik vígasztalni.
Vagy pont hogy kitartóan harcol érte, mutatja, hogy mindent megadna neki, amire vágyik, a ffinak egy idő után nem fog kelleni?
Szerintem minden férfit el lehet csábítani, bármilyen tartós kapcsolatból.
Szerintem a fő kérdés és a kifejtés nem ugyanazt jelenti.
Fő kérdésben mit értesz azon, hogy "bizonyos szintig"? Milyen szintig? Flört, alkalmi szex vagy elszeretés a párjától?
A kifejtésben már arról írsz, hogy el lehet csábítani a férfit mindenképpen, bármilyen (jó) kapcsolata van.
Akkor most mire vársz választ, ez fontos lenne.
Én egyébként abban hiszek, hogy azt a kapcsolatot lehet csak szétrobbantani, ahol amúgy is probléma van.
A hűség szerintem döntés kérdése, még hullámvölgyben is. Magyarul: csak azt lehet elcsábítani, aki akarja, hogy elcsábítsák. Akkor meg mindegy, ha megnyerte, hadd vigye.
szerintem nem...
akárhogyan próbálkozhat a csábító, biztos vagyok benne, hogy vannak olyan férfiak, akiket semmi pénzért nem tudna elcsábítani a párja mellöl egy másik nő...
persze a nagytöbbséget el lehet csábítani...de nem mindenkit.
Erre az a válaszom, hogy szerintem nem minden férfi elcsábítható. Én 3 csoportra osztanám őket:
- van, akit el lehet csábítani
- van, akit nem lehet, mert szereti a párját és az elég neki
- van, akit nem lehet elcsábítani, mert fél, hogy rámegy a kapcsolata, vagy olyan önbizalomhiányos, hogy nem mer belemenni még flörtbe sem (tehát nem meggyőződésből hűséges, hanem gyávaságból)
Hát tényleg attól függ, hogy milyen szintig.
Egy flört erejéig szerintem minden férfi elcsábítható, viszont már a csókig nem mindegyikkel lehet eljutni.
Nincsen olyan kapcsolat, ahol nincs hullámvölgy, vagy kanálcsörgés...Ha a harmadik pont ilyen esetben lép színre, akkor lehet, hogy egy flörtre kapható az adott férfi.De többre nem biztos,ez függ, hogy milyen vérmérsékletű:)
Azért remélhetőleg vannak még hűségesek is(mint a férjem:)), akibe biztos vagyok, hogy flörtnél többre nem lenne kapható.
Lehet, hogy én vagyok az a nő, aki el akar csábítani egy férfit egy tartós kapcsolatból, és önigazolást keresek az elméletemnek, hogy úgyis sikerül.
Az is lehet, hogy az a nő vagyok, aki a kapcsolatát veszélyben érzi, és szintén önigazolást keresek a pesszimista nézetemnek, hogy úgyis elhagy azért a másért, mert jobb/szebb stb.
Mit tanácsolnátok a két esetben?
*Lehet, hogy én vagyok az a nő, aki el akar csábítani egy férfit egy tartós kapcsolatból, és önigazolást keresek az elméletemnek, hogy úgyis sikerül.
Attól, hogy elmélet, még nem biztos, hogy sikerül. Az emberek különbözőek. Viszont: mindenki a SAJÁT boldogságát kell, hogy szem előtt tartsa, valamint azért az emberét, akit szeret.
Tehát azt javaslom, próbálkozz a srácnál, de ha nem vevő a dologra, ne eröltesd. Vedd figyelembe, hogy neki is van szabad akarata, és joga van nemet mondani. Tiszteld a véleményét. Ha nem akarja elhagyni a párját, valószínűleg jó neki vele, akkor is, ha szerinted nem az.
Ha viszont rámászol és zaklatod, csak saját magadból csinálsz hülyét.
*Az is lehet, hogy az a nő vagyok, aki a kapcsolatát veszélyben érzi, és szintén önigazolást keresek a pesszimista nézetemnek, hogy úgyis elhagy azért a másért, mert jobb/szebb stb.
Ez esetben azt tanácsolnám, hogy ne magadat sajnáld, hanem vedd fel a kesztyűt. A párod anno téged választott, mert tetszettél neki. Nem hinném, hogy ez változott. Viszont egy önbizalomhiányos nő nem vonzó!!! És legyél tudatában annak, hogy egy kapcsolatért mindig 2 ember felelős, az a kettő, aki benne van. Sosem a harmadik személy. Ha a kapcsolatotoknak vége, akkor el lehet csábítani a párodat. De akkor sem kivülről tették tönkre a kapcsolatodat, hanem nem ismerted be korábban, hogy vége. Ha viszont jó a kapcsolatotok, a csábítónak esélye sincs. (Tegyük fel, hogy a pasi normális.)
Én a 2. verzióra tippelek veled kapcsolatban.
*úgyis elhagy azért a másért, mert jobb/szebb
Nézd, ha ez így lenne, a világon csak egyetlenegy nő van, akit nem lehet lecserélni: a legjobb, a legszebb. Mert mindenki másnál van jobb. Mégsem hagynak el minden nőt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!