Titeket is zavarnak az okoskodó jóakarók?
Valóban nem vettem észre, bocsánat! :)
Ezzel együtt az előző reakciómban sem szerettelek volna megbántani.:)
Várjunk csak: te a saját pénzedből veszel dolgokat a _közös_ gyerekeknek? És ezt neked elnézi? "Nem finanszírozza"? Hát én ehhez túl kicsi vagyok... Nálunk közös kassza van, és ha anyagi nehézség van, akkor az is a kettőnké.
juzsika
Szerintem az anyagi helyzetetek csak is a ti ügyetek és még barátokkal sem kellene nagyon megosztani. Biztos, hogy jót akart az illető, de elkerülendőek az ilyen szituációk, ha a párod nem beszéli ki a magánügyeiteket. Sajnos pasiban is van ilyen. Beszéltél a pároddal erről? Elmondtad őszintén, hogy hogy érzel azzal kapcsolatban, hogy ő elmondja az anyagi helyzeteteket másoknak?
Engem annyira nem zavar, ha vki tanácsot ad, én is szoktam, mert ha vki megkeres, hogy elmondja a sztoriját, akkor úgy vagyok vele, hogy azért mondja el nekem, mert talán azt gondolja, hogy én vmit tudok javasolni. Nálatok ez nem így történt, mivel ezek szerint a párod nem tanácsot kér, hanem mindent elmond másoknak. Itt nem a barátok a hibásak, hisz csak segíteni akarnak, hanem a párod túlságos bőbeszédűsége. Amúgy meg engedd el a füled mellett, hogy ki mit mond. A jó tanácsot érdemes megfogadni, a többivel meg nem kell törődni. Én a helyedben felnyitnám a párom szemét, hogy ők haverok, te meg annál jóval több vagy.
Bakosné,
nem neked tulajdonítottam, a kérdező eredeti posztjából idéztem. És nagyot néztem azon, amikor a közös gyereket nem a közös kasszából rendezik.
juzsika
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!