21 év évig voltam szeretője és szó nélkül lelépet nemmond magyarázatot miért?
Ha 21 év alatt nem léptél a szamárlétrán, maradtál a szerető státuszban, akkor mégis mire számítottál? Hogy majd emberszámba vesz? Persze, csak úgy, mint a feleségét. :(
Undorító, gusztustalan féreg!!!
( a férfi is )
Sztem felejtsd el, ha méga kezed sem kérte meg ennyi idő alatt.
Nem is értem miért nem te dobtad ki előbb..
Kérdező, a szeretői státusz pont azt feltételezi, hogy nem kell hűséggel viseltetni és nem tartozik beszámolással. 21 év nagyon sok, ez a ffi valójában bigámista szerintem.
Ennek ellenére nagyon megdöbbent az értelmi színvonalad és a lelki szegénységed. Utóbbiról már mások szóltak, az előbbiről én fogok. Amikor úgy érzed, hogy ismernek azok, akik féregnek és szemétládának titulálják, akkor jön át, hogy nem vagy agyilag a toppon: mindenki igy érez, ha ilyen történik vele. Az érzést ismerik, nem téged. És mivel a szeretők is tisztában vannak (legalább valahol a lelkük mélyén) azzal, hogy egy ilyen pasi egy gerinctelen féreg, ezért nem olyan meglepő, hogy azt feltételezi valaki téged nem ismerve, hogy ezzel te is végig tisztában voltál.
Szóval... elástad magad sajnos minden téren. :(
hogy voltál képes 21 éven keresztül mérgezni egy családot???
Megunt, talált mást és lecserélt...
(sajnálom de ezt nem tudom kellőképpen becsomagolni, hogy ne bántódj meg. Vágj vissza! Te is keress mást!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!