Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikor körülöttetek egyre...

Mikor körülöttetek egyre többeknek lesz gyerekük, nem érzitek azt hogy "hoppá, lehet le vagyok maradva"?

Figyelt kérdés
Mostanában nagyon sokaknak születik gyereke az ismerőseim között, néha elfog az a gondolat, hogy már én is tarthatnék itt.
2011. márc. 26. 22:00
1 2
 11/13 anonim válasza:
Nem. Majd akkor szülök (ha szülök egyáltalán) amikor a párommal úgy érezzük, hogy itt az ideje. Nem másokhoz kell igazodni, főleg nem egy ilyen fontos és felelősségteljes kérdésben.
2011. márc. 27. 12:38
 12/13 anonim ***** válasza:

Felőlem szüljenek, de neveljék fel tisztességesen azt a gyereket, mert nem elég megszülni. Számomra fontosabb, hogy tanuljak, és megvalósítsam az álmaimat (ami nem a gyerekszülés)

26/n

2011. márc. 28. 00:20
 13/13 anonim ***** válasza:

Hát de. Engem igenis el szokott fogni ez az érzés. Persze, jó lenne, ha már én is itt tartanék. De most éppen párkapcsolatom sincs. 26/N vagyok egyébként, még tanulok is, tehát még ha lenne is valakim, akkor sem szülnék most.

Egyébként még ha lenne megfelelő férfi, azt hiszem, éretlen vagyok még én ehhez. (Későn érő típus vagyok egyébként is.)

De azért nekem vannak néha ilyen gondolataim, bevallom. Mondjuk ilyenkor mindig meg is győzöm magam, hogy nyilván nem véletlen, hogy most még csak itt tartok, de majd megérek egyszer én is az anyaságra.

2011. ápr. 21. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!