2000 Ft-unk van éppen 10-éig, fizetésig?
Igényeljetek bevásárlókártyát... aránylag rövid átfutási ideje van... de ha most nem is kapjátok meg, akkor kövi hónapban már nem kerültök ilyen helyzetbe.
Csak vigyázni kell, hogy ne nullázzátok le, csak tényleg végszükség esetén használjátok.
Most pedig csak annyit tudtok tenni, hogy kölcsönkértek. Vagy még önkormányatnál van rendkívüli szociális segély. Egy tizest lehet adnak, ha nyomós érvet eszeltek ki.
Mi is kölcsönkérünk hó végén szinte mindig sajnos, de nálunk ez szülőkkel tök jól működik, fizukor visszaadjuk, volt hogy ők kértek mikor nekünk volt több.
Ha nincs kitől kölcsönkérni, akkor zaci, én sem tudok jobbat.
Egyébként ez a lehető legrosszabb ördögi kör hogy nincs pénz, de ráadásul még táppénzre is mész.. én inkább bedobnék pár széntabit és mennék melózni, mert ha a táppénz miatt meg majd jövő hónapban is így járhattok.......
Ne legyenek hülye gondolataid! Nem szabad! Gondolj arra, hogy volt már problémád az életben és azokon is túlléptél, ezen is túl lesztek!
Nehéz! Tudom, sajnos! De tényleg nincs más lehetőség csak a kölcsön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!