Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 2000 Ft-unk van éppen 10-éig,...

2000 Ft-unk van éppen 10-éig, fizetésig?

Figyelt kérdés
Hogyan fogjuk ezt beosztani?Van valaki még ilyen rossz helyzetben???
2011. márc. 26. 20:35
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
80%

Igényeljetek bevásárlókártyát... aránylag rövid átfutási ideje van... de ha most nem is kapjátok meg, akkor kövi hónapban már nem kerültök ilyen helyzetbe.

Csak vigyázni kell, hogy ne nullázzátok le, csak tényleg végszükség esetén használjátok.

Most pedig csak annyit tudtok tenni, hogy kölcsönkértek. Vagy még önkormányatnál van rendkívüli szociális segély. Egy tizest lehet adnak, ha nyomós érvet eszeltek ki.

2011. márc. 26. 20:53
 12/57 anonim ***** válasza:
100%
Mi kicsit jobb helyzetben vagyunk, 10.000 van fizuig. Abból még kihúzzuk. De voltunk már olyan helyzetben is,amiben te vagy...kölcsönkértünk. :/
2011. márc. 26. 21:05
 13/57 anonim ***** válasza:
81%
tudsz angolul? Mert akkor megfizetem ha tanítasz engem..
2011. márc. 26. 21:08
 14/57 A kérdező kommentje:
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ gyerekek ez borzasztó...a párom is hogyan fog bejárni dolgotni,azt még nem tudom,mivel ő csak kocsival tud menni,mert ott nincsen semilyen tömegközlekedés,ahol dolgozik....Mi lesz ,nem tudom???Most is el kellett mennem táppénzre,mert az idegtől egyfolytában megy a hasam...:( becsülettel dolgozunk,de nem tudjuk beosztani,ha megfeszülök sem...
2011. márc. 26. 21:20
 15/57 anonim ***** válasza:
100%

Mi is kölcsönkérünk hó végén szinte mindig sajnos, de nálunk ez szülőkkel tök jól működik, fizukor visszaadjuk, volt hogy ők kértek mikor nekünk volt több.

Ha nincs kitől kölcsönkérni, akkor zaci, én sem tudok jobbat.

Egyébként ez a lehető legrosszabb ördögi kör hogy nincs pénz, de ráadásul még táppénzre is mész.. én inkább bedobnék pár széntabit és mennék melózni, mert ha a táppénz miatt meg majd jövő hónapban is így járhattok.......

2011. márc. 26. 21:23
 16/57 anonim ***** válasza:
100%
A férjed esetleg nem tudna kérni egy kis előleget a jövő havi fizetéséből? Tudom, hogy ez nem megoldás hosszú távon, de talán következő hónapban sikerülne jobban beosztani, ha valami új taktikát kitaláltok.
2011. márc. 26. 21:24
 17/57 Tinker Bell ***** válasza:
89%
Jó, bár ez a mostani helyzeteden nem segítene, de ha jó kézügyességed van, akkor készíthetnél eladható dolgokat: képeket, táskát, ruhát, akármit amiből pénzt lehet csinálni!
2011. márc. 26. 21:25
 18/57 A kérdező kommentje:
Már sajnos fizetési előleget is kértünk,de a felét tudta adni a főnököm,amennyire szükségünk lett volna ahhoz,hogy ki tudjuk húzni valahogyan fizuig...komolyan olyan hülye gondolataim vannak...
2011. márc. 26. 21:31
 19/57 Tinker Bell ***** válasza:
100%

Ne legyenek hülye gondolataid! Nem szabad! Gondolj arra, hogy volt már problémád az életben és azokon is túlléptél, ezen is túl lesztek!

Nehéz! Tudom, sajnos! De tényleg nincs más lehetőség csak a kölcsön.

2011. márc. 26. 21:35
 20/57 anonim ***** válasza:
Igen, nyelvtanár leszek. Írj privát e-mail-t és folytassuk e-mail-ben az üzenetváltást! Ok?
2011. márc. 26. 21:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!