Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a videómról,...

Mit gondoltok a videómról, melyben a természetfotóimat mutatom be?

Figyelt kérdés

Azóta már készítettem sok fotót, lehet, hogy fogok még készíteni belőlük videót. :)

http://www.youtube.com/watch?v=a_mUuvgGnC4

2011. márc. 26. 16:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Jò pròbàlkozàs, de szerintem tanulj tôbbet a fotòzàsròl!! Ha lehetek ôszinte, nekem 1 kép tetszett igazàn a tôbbit sablonosnak talàltam, de ezzel nem a kedvedet akarom elvenni, sôt inkàbb bìztatni, hogy ha szeretsz valamit csinàlni, akkor hajrà, de azt akkor jòl!!! Az a kép a 3 szénaboglya volt a mezôn a hegyek elôtt! Jò volt a kompozìciò, tetszettek a visszafogott szìnek...

Gyakoroloj sokat és olvass utàna neten mi màs kell még egy jò fotòhoz!!!

2011. márc. 26. 18:03
 12/18 anonim ***** válasza:
Szerintem is pihentető képek, talán egy picit túl sablonosak tényleg. De a próbálkozásod mindenképpen jó, gyakorolj még sokat! A daruvonulósba kár, hogy a repcsi belehúzta a kondenzcsíkját.
2011. márc. 26. 19:37
 13/18 anonim ***** válasza:
Én is lassúnak találom a képváltást. Vannak jó képek, de nem mindenik. Láttam már szebbeket. De ezzel nem sértegetni akarlak, ez csak egy vélemény.
2011. márc. 26. 20:28
 14/18 anonim ***** válasza:
Van köztük 1-2 egész jó, de egyébként semmi különös.
2011. márc. 26. 21:07
 15/18 anonim ***** válasza:
Gyönyörűek, de valóban válthatna gyorsabban, annyi időt kell hagyni, hogy az ember szeme jól lakjon a látvánnyal, és nem annyit, hogy elkezdjen malmozni. :D Amúgy nagyon tetszenek, csak nekem hosszú a váltás...
2011. márc. 26. 23:39
 16/18 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat! :)
2011. márc. 27. 11:46
 17/18 anonim ***** válasza:

Szerintem szépek a zene is passzol, de nincs benne semmi pláne, olyan közepes kategória.

Szerintem valami szokatlan vigyél bele, ez így nagyon átlagos.

Viszont szép, csak túl átlagos....

2011. máj. 4. 16:17
 18/18 anonim ***** válasza:

Az én első meglátásom az, hogy semmi extra nincs a képekben, teljesen átlagosak, semmitmondóak. Persze szépek a tájak, de sokkal többet ki lehetett volna hozni a képekből. Hogy csak egy példát említsek 0:55-nél van az a saras folyó, ott például minimális kompozícióval (a fa ága nem lóg ki baloldalt, hanem a fa tul.képp. keretezi a képet) nagyon szép fotót lehetett volna készíteni.

Ami nekem nagyon tetszik az 1 percnél az erdő, és 3:58-nál a zöld dombok, az elsőnél szinte látom, ahogy egy miniatűr tündér leül egy levélre:) a második szimplán szép

2011. máj. 4. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!