Mit mondjak még neki, hogy elhigyje, hogy nem akarok mást, csak őt, akkor sem ha beteg lesz?!
Mi az, hogy SM beteg ?
Igen csak mondogatni tudod, hogy elhiggye, de mivel te nem vagy ő, így nem tudod elhitetni, az az ő dolga, hogy elhiggye. Ő talán nem tudja így elképzelni. Próbáld megkérdezni úgy, hogy Ő ha imádna valakit aki ilyen vagy hasonló beteg, elhagyná e azért mert beteg. Ha nemet, mondd, onnantól kezdve lehet, hogy megadja magát, és hinni fog neked, ha pedig igen eltudná hagyni, akkor mondd meg neki, hogy te nem vagy olyan, és ez meg a te dolgod. Hozzáteszem 25 évesen biztos megérted mivel jár ez a betegség ? (én nem tudom mi is ez)
Én hozzámentem a férjemhez, neki is van betegsége ami csak szinten tartható, és jól elvan vele, kap rá gyógyszert. Emlékszek mikor az oltárnál mondtuk, hogy egészségben betegségben. Tényleg ott akkor belegondoltam, hogy IGEN. És így is van, sosem hagynám el a baja miatt, de mondom nálunk lehet ezzel elég könnyen élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!