A barátnőm nagyon depresziós mostanába és most msnezünk és 16db gyógyszer van elötte amit be akar venni? Segitseteeeeek
Az előbb azt írtad, hívtátok a mentőt. A lány beengedi őket, ha egyedül van otthon?
Bevett valamit, aztán kihányta? Mentősök akkor mennek vagy nem?
Kicsit kamuszerű a dolog, a mentősökkel meg ne szórakozzatok, mert van dolguk elég.
akkor ha ez kamuszerü elmagyarázom:
ma délelöt feljöttem msnre és a kiirását látva tuttam h. vmi nincs rendben. és akkor jött a gyógyszerekkel. bevet 13at.....de tuttam elöre h. ez nem lesz komoly mert már sok iet csinált. aztán megijedtem és irtam ide. elöször jötek azok az ötletek h. hivjuk a mentőket de ő nem engedte. azért irtam azt azt h. most hivjuk a mentőket mert akkor akartuk de ő nem engedte. most ezután hivtuk az anyjáát aki nem volt elérhető aztán az apját aki már megy haza a barátnőmhöz. és most otthon van az apjával állitolag ez apja mindjrát elviszi őt az ügyletre és majd ott mondják mit csináljanak. és enm értem ebbe mi a kamuszerű....én nem kamuzok semmit esküszöm nem hazudok!!!!!!!! csak nem tudok mit csinálni most. nem akarok vitát. de már mindegy...:( ti nem voltatok még soha ien helyzetbe láccik....:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!