Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Természetes ha párom nem...

Természetes ha párom nem engedi ( nem szereti), hogy simogassam?

Figyelt kérdés

Eddig nem találkoztam olyan emberrel aki ne szerette volna ha simogatom, cirógatom.Ha a haját vagy a fejét simogatom azt mondja, hogy nem jó, mert mindig az jut eszébe róla, hogy a kutyát simogatják.De ha máshol próbálom akkor is ez van :( olyan elkeserítő.

Együtt élt egy nővel 8 évig a kapcsolatunk előtt, és azt mondja, hogy neki az nem természetes, hogy simogatják, meg cirógatják, meg hogy elszokott tőle, és nehezen viseli a kényeztetést.

Most akkor mit tegyek? Én meg nagyon szeretem-szeretném simogatni, cirógatni.Ezt eddig mindegyik párom nagyon szerette, és akár órákig is elviselték volna.Nekem meg az nem természetes, hogy "nem lehet" jóformán hozzányúlni.

Mit csináljak? Nagyon szeretjük egymást.Javulhat a helyzet?

23L (32F)

2011. márc. 25. 19:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
76%

Én párom szereti ha simogatom, de nem szereti ha a szerszámát simogatom. Utálja ha hozzáérek. Ez sem normális... Meg az sem, hogy nem szeret szexelni... 20 éves pasi.

22/N

2011. márc. 25. 20:35
 12/17 anonim ***** válasza:
76%
valószínű hogy már kiábrándult belőled....
2011. márc. 25. 20:47
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Az én párom sem olyan típus aki hagyja magát simogatni, és úgy kell tőle kikönyörögnöm, hogy legalább tv nézés közben az egyik kezével cirógasson. Mivel neki nincs ilyesmire igénye, el sem tudja képzelni, hogy én miért szeretem ennyire, és általában 2 perc után meg is unja sajnos. De attól függetlenül szeret, és ebben biztos vagyok. Más területeken bizonyít.
2011. márc. 25. 20:51
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne vonj le ebbol messze meno kovetkeztetest arra vonatkozolag, hogy szeret-e, mert ez nem jelent semmit. Egyszeruen ilyen. Az en ferjem meg olelkezni, csokolodzni szeret meg ha simogatom, de maga a szex abszolut nem erdekli. Szoval mindenfele ember van es el kell fogadni...szerintem nem nagyon fog valtozni. Egyszeruen ilyen.
2011. márc. 25. 20:55
 15/17 anonim ***** válasza:
78%
Megértem a párod én is ilyen vagyok nem szeretem ha cirogatnak ha a fejemet simogatják attól meg plafonon tudok lenni.
2011. márc. 25. 21:24
 16/17 anonim ***** válasza:
Én sem tűröm, ha simogatnak, vagy egyáltalán hozzámnyúlnak, senkitől, semmi traumatikus dolog, simán csak idegesít, zavar, de én világ életemben ilyen voltam. Ritka a hozzám hasonló, de ez nem befolyásolja a szeretetre vagy kötődésre való képességet. Beszéld meg vele, kössetek esetleg kompromisszumot, aztán ha tényleg nem tudja megkedvelni a simogatást, vagy még jobban megutálja, akkor szerintem ne erőltesd.
2011. márc. 25. 23:40
 17/17 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek :D!

Nálam is bizonyít más területen, csak a simogatással van baja. Jó én sem bírom elviselni ha a talpamat simizik, de most is könyörgött, hogy csak egy kicsit engedjem, mert olyan finom puha.Hát nagy nehezen az ő kedvéért :) Borzasztó csikis a talpam.

2011. márc. 26. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!