Természetes ha párom nem engedi ( nem szereti), hogy simogassam?
Eddig nem találkoztam olyan emberrel aki ne szerette volna ha simogatom, cirógatom.Ha a haját vagy a fejét simogatom azt mondja, hogy nem jó, mert mindig az jut eszébe róla, hogy a kutyát simogatják.De ha máshol próbálom akkor is ez van :( olyan elkeserítő.
Együtt élt egy nővel 8 évig a kapcsolatunk előtt, és azt mondja, hogy neki az nem természetes, hogy simogatják, meg cirógatják, meg hogy elszokott tőle, és nehezen viseli a kényeztetést.
Most akkor mit tegyek? Én meg nagyon szeretem-szeretném simogatni, cirógatni.Ezt eddig mindegyik párom nagyon szerette, és akár órákig is elviselték volna.Nekem meg az nem természetes, hogy "nem lehet" jóformán hozzányúlni.
Mit csináljak? Nagyon szeretjük egymást.Javulhat a helyzet?
23L (32F)
Én párom szereti ha simogatom, de nem szereti ha a szerszámát simogatom. Utálja ha hozzáérek. Ez sem normális... Meg az sem, hogy nem szeret szexelni... 20 éves pasi.
22/N
Köszi mindenkinek :D!
Nálam is bizonyít más területen, csak a simogatással van baja. Jó én sem bírom elviselni ha a talpamat simizik, de most is könyörgött, hogy csak egy kicsit engedjem, mert olyan finom puha.Hát nagy nehezen az ő kedvéért :) Borzasztó csikis a talpam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!