Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen időközönként szoktatok...

Milyen időközönként szoktatok találkozni az unokatestvéreitekkel?

Figyelt kérdés
én sajnos elég ritkán:(
2011. márc. 25. 18:37
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
81%
6 unokatesóm van, egyiket nem is ismerem, az egyik unokanővéremet nem láttam már vagy 5-6 éve, az öccsét még régebben, de nem is tartottuk sosem a kapcsolatot, a másik unokanővéremmel néha meszélünk, évente kb. 2x, de nincs is igényünk többre, van egy idióta unokaöcsém, gyakran látom, de 28 éves korára is olyan gyerek, mintha 16 lenne, és csak felbosszant a hülyeségeivel, viszont van egy unokahugom, akivel szinte minden nap talizunk, a két gyerekének én vagyok a keresztanyja, imádom őket, ő a legjobb barátnőm is, jobb viszonyban vagyok vele, mint a saját hugommal. 35/n
2011. márc. 25. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!