Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lenne az amiert kepes...

Mi lenne az amiert kepes lennel vegleg szakitani a paroddal?

Figyelt kérdés
Tobbszor megbocsajtanal es elneznel neki mindent?Tudnal azert nem szakitani mert sajnalod?
2011. márc. 25. 12:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ha rutinná válna, hogy bánt akár szóval, akár testileg,

ha megcsalna 2x onnantól már szerintem csak nőne ez a szám,

Ha bármi káros szenvedélye lenne, drog, kaszinó, gyógyszerek, ital részegségig,

Épp este egy ezen morfondíroztam, lehet fel is teszem majd kérdésnek, hogy mi a különbség a megbocsájtás, és alázkodás között ?

Ésszel sajnálatból valakivel élni nem lehet, hacsak nem férjed, párod jó régóta, és komolyabban beteg lett.

De mert neki nincs senkije, vagy hova menjen, azért nem. Annál inkább ne bánjon velem szemétül !

De ha csak már nem érzem a lángolástés leakarom építeni és így nincs hova mennie, úgy már másabb lenne talán a helyzet. De akkor is az embernek elsősorban a saját boldogságán kell dolgoznia szerintem, persze nem mások letiprásával !

2011. márc. 25. 15:11
 12/13 A kérdező kommentje:
Kedves utolso!Eloszor is koszonom a valaszod.Szerintem pedig nehez olyan esetben donteni,hogy vele vagy nelkule.Hiaba a magunk boldogsaga van szem elott,de azert megis erdekel minket,illetve torodunk azzal,hogy mi lenne a parunkkal ha nem lennenk veluk,mert szerintem nagyon sok esetben kepesek lennenek lesulyedni a fold ala ,es csak helytelenul cselekedni.
2011. márc. 26. 07:36
 13/13 anonim ***** válasza:
Most épp libaként viselkedsz. Nincs ezzel semmi baj, mindenki szokott. Hidd el, ha megérik benned a döntés, ha már felháborodsz azon, hogy nem vagy boldog és tűrsz, akkor nem lesz benned kétség és lépni fogsz. Sokan vagyunk libák, de csak egy ideig.
2011. márc. 26. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!